Cafe Restaurant Candia

Dinerbon Coevorden Cafe Restaurant Candia
Adres
Markt 20
7741 JM Coevorden
Telefoon
0524 - 518034
Dinerbon Coevorden Cafe Restaurant Candia
Dinerbon Coevorden Cafe Restaurant Candia

Aan de markt in Coevorden is al sinds jaar en dag Café Restaurant Candia gevestigd. Vijfentwintig jaar geleden opende het café restaurant haar deuren en sinds kort accepteren zijn nu ook uw dinerbon! Na al die jaren is Candia onderhand een begrip geworden in de hele stad, dus wanneer u in de buurt van Coevorden woonachtig bent of van plan bent de regio een dagje te bezoeken, neem dan ook zeker een kijkje bij Café Restaurant Candia. Het eetcafé is centraal gelegen en door de warme verlichting en inrichting een zeer gemoedelijke plek om te dineren. Of u nu met uw partner komt, met uw gezin of hele familie, ze vinden altijd een goed plekje voor u.

De gerechten die op het menu staan zijn allemaal gebaseerd op de traditionele Hollandse keuken. Veel van de gerechten zullen u dan ook goed bekend zijn. Kom gedurende het middaguur een lekkere kop soep uit eigen keuken eten, of ga voor een ouderwets lekkere tosti deluxe gevuld met oude kaas en salami. Vanaf 17:00 kunt u met uw dinercheque een keuze maken uit de uitgebreide dinerkaar. Wat dacht u van een trio van vlees met kipfilet, varkenshaas en biefstuk? Of een salade warme geitenkaas met honing, uitgebakken bacon en noten? Kinderen kunnen kiezen uit hun eigen kindermenuutje, bijvoorbeeld een lekker pannenkoek met stroop of patat met kipnuggets en appelmoes!

De koks en bediening van Café Restaurant Candia hopen u snel welkom te mogen heten met uw dinerbon aan de markt in Coevorden!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10