Stadscafe Vancouver

Dinerbon Coevorden Stadscafe Vancouver
Adres
Friesestraat 9
7741 GR Coevorden
Telefoon
0524 - 855148
Dinerbon Coevorden Stadscafe Vancouver
Dinerbon Coevorden Stadscafe Vancouver

U heeft nu de mogelijkheid om met uw dinerbon te komen dineren in het mooiste en oudste monument van Coevorden. In dit prachtige pand in het centrum is stadscafé Vancouver gevestigd. De ligging en de inrichting van het stadscafé maken het uitermate geschikt voor een gezellige borrel of een heerlijk diner. De eigenaar van standscafé Vancouver, Han Mulder, runt het café al lange tijd en weet het iedere keer weer voor elkaar te krijgen dat de gasten tevreden het stadscafé weer verlaten. Het is een plek waar zowel de plaatselijke bevolking als bezoekers van de stad Coevorden samenkomen na een lange dag om onder het genot van een hapje en een drankje weer bij te praten en uit te rusten.

Bij stadscafé Vancouver kunt u met uw dinercheque allereerst terecht voor een goed biertje of een fijn glas wijn. Daar kunt u de lekkerste hapjes bij bestellen, zoals een Vancouver borrelplankje met kaas en worst, gekruide balletjes in bbq saus of Serranoham rolletjes met fruit. Op de dinerkaart vindt u onder andere een Drentse schnitzel met ui en champignon, gegratineerd met brie en een steak Vancouver (tournedos) met keuze uit pepersaus of kruidenboter. Vanaf 17 personen kunt u een van de vele verschillende buffetten bestellen, zoals een stamppotbuffet, een Drentsch buffer of een Aziatisch buffet.

Bent u benieuwd geworden naar dit stadscafé dat huist in het mooiste monument van Coevorden? Reserveer dan gauw bij stadscafé Coevorden of loop een keer gezellig binnen met uw dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10