Hof van Salland

Dinerbon Diepenveen Hof van Salland
Adres
Dorpsstraat 30
7431 CL Diepenveen
Telefoon
0570 591071
Dinerbon Diepenveen Hof van Salland
Dinerbon Diepenveen Hof van Salland

Het Hof van Salland in Diepenveen is een prachtig gelegen restaurant waar u altijd welkom bent voor een kop koffie, lunch of diner. Met gastvrije service kunt u hier heerlijk genieten van een menukaart met echte klassiekers. U bent hier natuurlijk van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Midden in het hart van Diepenveen is dit de echte ontmoetingsplek van het dorp. Heerlijk om na het sporten nog even gezellig met z’n allen een hapje en een drankje te doen. Maar wij ook zijn gelegen aan zeer populaire fietsroutes. U kunt een bezoek aan ons restaurant dan ook perfect combineren met een mooie fietstocht door de prachtige omgeving. En terwijl u rustig geniet van een lunch of diner, laden wij gratis uw elektrisch fiets op! Bij ons bent u aan het juiste adres voor een lekkere maaltijd. Probeer bijvoorbeeld onze sate, huisgemaakte gehaktbal of onze cordon bleu. In de middag hebben wij heerlijke tosti’s en uitsmijter voor u wachten. Mocht u alleen langskomen voor een kop koffie of een drankje? Bestel daar dan lekker een appelgebak of een portie bitterballen bij.

U zal met open armen ontvangen worden bij het Hof van Salland. Ons gastvrije team staat voor u klaar en helpt u graag bij het zoeken naar een leuke fietsroute of andere vragen over de omgeving. Pak je genietmomentje met uw dinerbon of dinercheque en kom gezellig langs.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10