Grenzeloos (slapen-eten-beleven) [Ma t/m Do]

Dinerbon Doldersum Grenzeloos (slapen-eten-beleven) [Ma t/m Do]
Adres
Boylerstraat 12
8386 XE Doldersum
Telefoon
0521 387182
Dinerbon Doldersum Grenzeloos (slapen-eten-beleven) [Ma t/m Do]
Dinerbon Doldersum Grenzeloos (slapen-eten-beleven) [Ma t/m Do]
Dinerbon Doldersum Grenzeloos (slapen-eten-beleven) [Ma t/m Do]

Let op: Bij dit restaurant kunt u maandag tot en met donderdag betalen met de Diner Cadeaukaart. Graag van tevoren reserveren onder vermelding van de cadeaukaart.

Grenzeloos genieten van uw Diner Cadeau Dinerbon? Dat kan bij Grenzeloos en Zo in het mooie Doldersum. Naast  een bed & breakfast is Grenzeloos en Zo namelijk ook de perfecte plek voor een goed ontbijt, heerlijke lunch of uitgebreid diner. Het restaurant ligt op 400 meter van het B&B en hier ervaart u de gemoedelijkheid van Drenthe onder het genot van een hapje en een drankje. Grenzeloos en Zo biedt vele arrangementen met groepsactiviteiten en workshops voor uw bedrijf of familie-uitje. ’s Winters kunt u bij Grenzeloos en zo bijvoorbeeld genieten van een heerlijk diner en een cabaretvoorstelling tegelijk; het dinercabaret!

De kaart van Grenzeloos en Zo bevat gerechten geïnspireerd op het seizoen en de regio. Chef-kok Gerard werkt al sinds 2007 bij het restaurant en werkt uitsluitend met verse en eerlijke producten. Deze bereidt hij op ambachtelijke wijze met zijn enthousiaste keukenteam. Ieder jaar verandert Gerard tweemaal de menukaart gericht op het seizoen. Ook is er iedere dag een uniek dagmenu te bestellen. Bij Grenzeloos en Zo wordt alles tot aan de salades huisgemaakt en dit proeft u!

Naast Grolsch op de tap hebben ze bij Grenzeloos en Zo ook een speciaal bier in huis. Namelijk het zeer exclusieve Maallust. Dit bier wordt gebrouwen in bierbrouwerij Maallust in Veenhuizen. De bierbrouwerij is het initiatief van 25 bierliefhebbers die zichzelf de Zware Jongens noemen. Zij sloegen de handen ineen en stichtten deze mooie brouwerij.

Namens het volledige team van Grenzeloos en Zo nodigen wij u uit in dit mooie restaurant. Zowel bij uw trouwfeest, avondje uit of ontbijt na een overnachting bent u met uw Dinercheque zeer welkom.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10