De Oude Waag

Dinerbon Drouwen De Oude Waag
Adres
Hoofdstraat 25
9533PJ Drouwen
Telefoon
0599 - 564370

Met uw dinerbon kunt u ook terecht bij restaurant De Oude Waag! Dit leuke restaurant kunt u vinden aan de Hoofdstraat in Drouwen. De Oude Waag is niet alleen een restaurant maar ook een ontspanningscentrum. Bij De Ouwe Waag is ‘’uit zijn’’ ook echt uit zijn. U kunt namelijk bij De Ouwe Waag uitstekend terecht voor heel veel gezelligheid en heerlijke lekkernijen. In de omgeving van de Drouwen kunt u heerlijk wandelen door het land van de hunebedden en uiteindelijk met uw dinercheque neerploffen in De Oude Waag! De bediening van De Oude Waag is uitstekend. Zij zijn heel vriendelijk naar al hun gasten toe. Zij zijn in staat om u met alles te helpen. Heeft u dus een vraag over een gerecht of wilt u juist aangeven dat u een allergie heeft? Laat dat dan zeker weten aan de bediening!

U kunt bij De Oude Waag zowel steengrillen als barbecueën, maar ook zeker genieten van een ‘gewoon’ diner. Op het menu staan onder andere boerengroentesoep, vele soorten heerlijke vleesgerechten, een geweldig driegangenmenu en heerlijke vruchtensorbetijs. Ook verzorgt restaurant De Oude Waag voor de ouderwetse middag authentieke Drentse koffietafel. Heerlijk om van te genieten met uw vrienden bijvoorbeeld! Iedereen zal zeker genoeg en heel lekker kunnen eten bij De Oude Waag, het menu heeft namelijk een ruim aanbod aan verrukkelijke gerechten.

Restaurant De Oude Waag kijkt zeker uit naar uw bezoek. Twijfel niet en ga dus zeker eens langs met uw dinercheque of dinerbon, want ook die accepteren zij graag!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10