Grand Cafe de Brink

Dinerbon Dwingeloo Grand Cafe de Brink
Adres
Brink 30
7991CH Dwingeloo
Telefoon
0521 591 319
Dinerbon Dwingeloo Grand Cafe de Brink

Grand Café de Brink is niet alleen geopend voor u en uw gezelschap, maar nu ook voor uw dinercheque! Het leuke Grand Café is gevestigd aan de Brink in Dwingeloo. De uitstraling van het Grand Café is bijzonder. Het is modern, maar toch ook niet. Mooie schilderijen aan de muur, sierlijke tafels en stoelen, en een geweldige bediening zijn aanwezig in de Brink! Het Grand Café heet iedereen welkom. Kom dus langs met uw kinderen of uw ouders, of juist met uw collega’s of vrienden! Ook bent u van harte welkom als u uw verjaardagsfeest wilt vieren of juist uw vrijgezellenfeest. Er is namelijk veel mogelijk bij Grand Café de Brink! Ook is er een terras aanwezig waar u met mooi weer heerlijk buiten kunt genieten van een geweldige maaltijd!

De koks hebben een verrassende menukaart samengesteld. Op deze menukaart staat veel uiteenlopende gerechten. Zo kunt u heerlijke vis, vlees en vegetarische gerechten voor uw dinerbon krijgen! Zo kunt u van gerookte eendenborst tot een heerlijke Franse vissoep eten. Er is voor ieder zeker wat wils, voor jong en oud! Voor de kinderen is er namelijk een heerlijke kinderkaart aanwezig waar heerlijke klassieke poffertjes en pannenkoeken op staan! De gerechten zijn van goede kwaliteit, dat zult u zeker merken als u hier komt eten.

Het Grand Café is geopend van vrijdag tot en met zondag vanaf 10:00 uur. De keuken is geopend vanaf 11:30 uur. Gaat u zeker eens een van de heerlijke gerechten proeven in de Brink met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10