Eeserhof

Dinerbon Eees Eeserhof
Adres
Dorpsstraat 2
9536 PD Eees
Telefoon
0599 238638
Dinerbon Eees Eeserhof
Dinerbon Eees Eeserhof
Dinerbon Eees Eeserhof
Dinerbon Eees Eeserhof

Gelegen in de prachtige omgeving van de Drentse hondsrug, midden in de prachtige bosrijke omgeving vinden we Hotel Restaurant Eeserhof. Dit is een echt gezellig, laagdrempelig familie hotel, waarin u bovendien een zeer noemenswaardig restaurant vindt. De omgeving is natuurlijk vooral bekend omdat u er zo heerlijk kunt wandelen en fietsen. En wat is er nu lekkerder dan een fijne plek waar u kunt uitrusten na zo’n intense dag vol indrukken? Zoek niet verder! Dit is de perfecte plek voor een kop koffie als tussenstop van uw fiets- of wandeltocht. Warm aan u aan de prachtige haard, zak onderuit in een van de comfortabele loungebanken of neem plaats op het prachtige terras dat uitzicht biedt op de spectaculaire natuur van de omgeving,

 

Heeft u honger gekregen? Ook voor een heerlijk uitgebreid diner kunt u terecht bij Hotel Restaurant Eeserhof. En u kunt hier bovendien ook gebruik maken van uw Dinerbon of dinnercheque! Bij de gerechten moet u denken aan bijvoorbeeld een Schnitzel ‘Esserhof’ bestaande uit een royale schnitzel met garnituur van spek, ui, paprika en champignons. Ook een spies van malse kippendij behoort tot de mogelijkheden, geserveerd met een heerlijke huisgemaakt mango-chutney.

 

Of u nu overtuigd vleeseter of vegetariër bent; op de uitgebreide kaart van Hotel Restaurant Eeserhof vindt iedereen iets heerlijks. Bent u dus op zoek naar plek om even lekker bij te komen van al uw avonturen in de prachtige omgeving? Zoek niet verder en kom langs bij Hotel Restaurant Eeserhof!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10