De Koekoekshof

Dinerbon Elp De Koekoekshof
Adres
Hoofdstraat 1
9442 PA Elp
Telefoon
0593 - 346279
Dinerbon Elp De Koekoekshof
Dinerbon Elp De Koekoekshof

Aan de Hoofdstraat 1 in het zonnige plaatsje Elp vindt u Hotel de Koekokshof, een vrolijk en gemoedelijk hotel op een groene locatie. U kunt in de gezellige lounge van dit hotel terecht met uw dinerbon voor een lekker ontbijtjes, een kopje koffie met gebak, een lekkere lunch, een uitgebreide high tea of een smaakvol diner. Deze mogelijkheden heeft u terwijl u zich bevindt in een sfeervolle ambiance met een huiselijke inrichting. Wanneer het lekker weer is kunt u bovendien verplaatsen naar het gezellige terras dat hoort bij het hotel.

De koekoekshof mag dan wel een hotel zijn, dit betekent niet dat u er alleen culinair kunt komen genieten met uw dinercheque wanneer u ook in het hotel overnacht. U bent meer dan welkom voor alleen een diner of een lekker kopje koffie! De Koekoekshof is een familiebedrijf en dit draagt bij aan de gemoedelijkheid die er heerst.

U kunt uw avond uit eten met uw dinerbon beginnen met een gezellig aperitiefje bij de open haard. Gezelligheid is bij de koekoekshof troef en gastvrijheid staat ook zeer hoog in het vaandel. De kok die voor u smaakvolle maaltijden bereidt staat iedere avond met veel plezier in de keuken en dat is ook te proeven. Eerlijke, heerlijke en pure gerechten, dat is waar de Koekoekshof voor staat. Er wordt gewerkt met producten van het seizoen en als gevolg hiervan wisselt de menukaart zeer regelmatig. Dat komt goed uit wanneer u meerdere keren langskomt, want dan kunt u iedere keer weer iets nieuws ontdekken met uw dinercheque!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews