Pannenkoekenrestaurant De Strohoed

Dinerbon Elp Pannenkoekenrestaurant De Strohoed
Adres
Schoonloërweg 19
9442 PL Elp
Telefoon
0593 346467
Dinerbon Elp Pannenkoekenrestaurant De Strohoed
Dinerbon Elp Pannenkoekenrestaurant De Strohoed
Dinerbon Elp Pannenkoekenrestaurant De Strohoed

Geniet van echte oud-Hollandse pannenkoeken bij pannenkoekenrestaurant De Strohoed in Elp. Hier kunt u terecht voor de lekkerste pannenkoeken gemaakt zoals u die wilt. Met uitzicht over een prachtig Drents landschap kunt u hier zowel in de winter als in de zomer heerlijk zitten. Ervaar Hollandse gezelligheid met uw dinerbon of dinercheque.

Pannenkoekenrestaurant De Strohoed ligt midden in Drenthe en is prachtig landelijk gelegen. Het is de perfecte plek voor als u door de omgeving aan het wandelen of fietsen bent en toe bent aan een tussenstop. Ook is ons restaurant uitstekend geschikt om met kinderen langs te komen. Wij hebben zowel binnen als buiten genoeg gelegenheden voor kinderen om zich te vermaken terwijl u nog even lekker natafelt op ons terras of gezellig bij ons binnen. Bij ons kunt helemaal zelf beslissen hoe uw pannenkoek eruit gaat zien. Kaas, rozijnen, spek diverse soorten fruit, alles kan bij ons. Natuurlijk hebben wij ook een aantal speciale pannenkoeken zelf samengesteld die u zeker zullen verrassen.

De landelijke Drentse sfeer, de oud-Hollandse pannenkoeken en onze gezellige interieur zullen u een heerlijk warm gevoel geven.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen, want wie houdt er nou niet van pannenkoeken? Kom dus snel langs met uw dinerbon of dinercheque en ervaar Hollandse gezelligheid.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10