Bistro 2.53

Dinerbon Emmen Bistro 2.53
Adres
Weerdingerstraat 253
7811CM Emmen
Telefoon
0591-643159
Dinerbon Emmen Bistro 2.53
Dinerbon Emmen Bistro 2.53
Dinerbon Emmen Bistro 2.53

Wilt u uw dinerbon gebruiken voor een avondje culinair genieten in Emmen? Dan bent u bij Bistro 2.53 aan het juiste adres. In de romantische, maar moderne ambiance en op het gezellige terras voelt u zich direct thuis. U kunt met kiezen van een uitgebreide kaart en zelf een menu samenstellen, of u kunt kiezen voor een verrassing van de chef. Daarbij bereidt de chef een driegangenmenu voor u, waarbij ook met speciale wensen rekening gehouden kan worden.

Ons personeel helpt u graag met al uw vragen en verzoeken, en maken het u graag naar uw zin. Bij de service van Bistro 2.53 kunt u altijd rekenen op een vriendelijke en vrolijke behandeling. De bediening verzorgt u graag van advies en uitleg bij de gerechten, en zijn dan ook uiterst kundig. Er kan altijd rekening gehouden worden met speciale diëten.

Woont u in de buurt of bent u op vakantie in Drenthe, en wilt u uw dinercheque verzilveren? Bistro 2.53 is hier dé plek voor. Ons team is vakkundig en heeft verrassingen voor u in petto. Zo kunt u als voorgerecht de proeverij van het huis nemen, waarbij de keuken u hun lekkerste smaken in tapasvorm voorschotelt. Of laat uw hele menu samenstellen door de keuken door te kiezen voor de verrassing van de chef. Kiest u liever zelf, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt kiezen uit vis, vlees, gevogelte en vegetarische hoofdgerechten. Voor ieder dus wat wils!

Wij kunnen niet wachten om u en uw dinerbon te mogen ontvangen in ons sfeervolle restaurant en zien u dan ook graag snel verschijnen!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10