De Drommedaar

Dinerbon Emmen De Drommedaar
Adres
Hoofdstraat 16A
7811EP Emmen
Telefoon
0591 572888
Dinerbon Emmen De Drommedaar
Dinerbon Emmen De Drommedaar
Dinerbon Emmen De Drommedaar
Dinerbon Emmen De Drommedaar

Ben je toevallig in de buurt van Emmen? Of woon je misschien in Emmen of omstreken? Als je honger hebt en je wilt goed eten in een sfeervolle omgeving, neem dan je Dinerbon mee naar De Drommedaar in Emmen. De Drommedaar is niet zomaar een restaurant, het is veel in één Het is een brasserie, restaurant, wijnbar, het heeft een binnentuin, een proeflokaal en een zaal voor grotere groepen voor feesten en evenementen. Dit alles wordt bestierd door de eigenaar, de chef-kok en de sommelier. Hier kun je met je Dinercheque terecht voor de lunch, het diner of voor een kop koffie of een borrel, al dan niet met een hapje.

De kaart

Als je gaat dineren in het restaurant, dan krijg je een bondige menukaart, zodat je niet een half uur lang hoeft te zoeken wat je nu eigenlijk wilt eten. De keuze wordt je gemakkelijk gemaakt, door per gang een keuze aan te houden van drie a vier gerechten. Maar je hoeft natuurlijk niet a la carte te eten. Zet je Dinerbon eens in voor een compleet menu. Wil jij je wel eens laten verrassen en maakt het niet uit wat je op je bord krijgt? Kies dan voor het verrassingsmenu van de chef. Je kiest dan uit een 4,5 of 6-gangenmenu voor een vast bedrag. Wat je krijgt blijft natuurlijk een verrassing, maar lekker zal het zeker zijn! Als je ook een wijnliefhebber bent, bestel daar dan gelijk een bijpassend wijnarrangement bij. Voor een vast bedrag is er ook Menu De Drommelaar. Dit is een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht die je van de kaart kunt kiezen.

Sunday Roast

Zondags is vaak de dag dat je met je gezin of familie samen bent. Neem je Dinercheque op zondag mee naar De Drommelaar voor de Sunday Roast. Sunday Roast begint met een proeverij met kleine hapjes, wat brood en dipsausjes. Daarna komt het hoofdgerecht, een lekker stuk biefstuk dat geroosterd is in de oven en die je met je hele gezin deelt. Als je niet van biefstuk houdt, dan is er ook gevogelte of vis. Daarbij krijg je groenten, friet en salades bij geserveerd en nadien nog een lekker dessert. Dit alles voor een zachte vaste prijs per persoon. En de kids voor de halve prijs.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10