De Drommedaar

Dinerbon Emmen De Drommedaar
Adres
Hoofdstraat 16A
7811EP Emmen
Telefoon
0591 572888
Dinerbon Emmen De Drommedaar
Dinerbon Emmen De Drommedaar
Dinerbon Emmen De Drommedaar

De Drommedaar, een prachtig restaurant dat ligt op de grens van het historische marktplein en het Rensenpark, de voormalige dierentuin van Emmen.

Het restaurant, bekroond met een vermelding in de Michelingids, kookt klassiek Franse gerechten met een moderne twist. Naast het restaurant bevind zich aan de achterzijde in het park de binnentuin. Een oase van rust in de drukke stad. De Drommedaar is een bijzondere plek voor een borrel of diner, of het vieren van uw verjaardag of huwelijksdag.

De Drommedaar is een uniek restaurant in Emmen, met haar ligging midden in het centrum en toch de rust van het aangrenzende park. De inrichting omschrijft zich als klassiek maar met een moderne twist en natuurlijk met subtiele verwijzingen naar de oude dierentuin.

Diner

De keuken van De Drommedaar is klassiek met een moderne twist. Wij respecteren de seizoenen en werken uitsluitend met duurzame producten, veelal uit de streek. De kaart klassiek maar spannend. Eten bij De Drommedaar is een beleving. Bijzondere gerechten, tongstrelende wijnen geschonken door onze sommelier Robert Warmolts en ook laat de keukenbrigade zich zien in het restaurant.

Heeft u iets te vieren? Dan is De Drommedaar mischien wel de perfecte locatie voor u. Graag maken we een voorstel op maat. We hebben veel ervaring met walking dinners, culinaire barbecues met onze OFYR BBQ of gewoon een klassiek 3 of meer gangen diner.

Er zijn genoeg mogelijkheden om u en uw gasten culinair te verwennen!

OFYR barbecue

Sinds de aanleg van de binnentuin in 2021 beschikt De Drommedaar over een OFYR barbecue.

Dat is een nieuwe manier buiten koken. Het is een vuurschaal met een brede platte rand die wordt gebruikt als kook en grill oppervlak. De OFYR stoken we 2 uur op met beukenhout wat zogt voor een geweldige beleving, wat is er mooier dan koken op open vuur? Onze keukenbrigade maakt er de prachtigste gerechten op klaar.

Veelal gebruiken we de OFYR voor huwelijksdiners, feesten en partijen. Ook organiseren we met enige regelmaat thema avonden waarbij we de OFYR gebruiken.

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10