De Heeren van Boerland

Dinerbon Emmen De Heeren van Boerland
Adres
Hoofdstraat 57A
7811 ED Emmen
Telefoon
0591 613746
Dinerbon Emmen De Heeren van Boerland
Dinerbon Emmen De Heeren van Boerland
Dinerbon Emmen De Heeren van Boerland

Heb je een dinercheque of dinerbon gekregen en ben je op zoek naar een restaurant in Emmen om deze te besteden? Dan ben je bij de Heeren van Boerland aan het juiste adres! Je vindt dit restaurant in het centrum van de prachtige stad: in een eeuwenoud pand kun je genieten van de lekkerste gerechten. Kom langs voor een lunch, borrel of diner en laat je verrassen door de koks van dit restaurant. Een uitgebreid diner of lekker lunchen op het terras tijdens een dagje Emmen: het ervaren personeel van de Heeren van Boerland draait er zijn hand niet voor om. Het restaurant opent dinsdag tot en met zaterdag om 09:30 en is open tot 00:00. Op zondag en maandag kun je vanaf 12:00 terecht.

Laat je verrassen in het sfeervolle restaurant

Wie restaurant de Heeren van Boerland binnenloopt, merkt gelijk dat er een warme sfeer hangt: de inrichting is heel gezellig en de tafeltjes nodigen uit tot een lange avond tafelen. Het leuke aan deze plek is dat er veel mogelijk is: er is een hotelbar, waar je een heerlijke cocktail kunt drinken aan of in een heerlijke stoel kan genieten van een glas whiskey. Naast de hotelbar is er natuurlijk ook het restaurant: hier kun je plaatsnemen aan een van de tafeltjes en je laten verrassen door het uitgebreide menu.

Op het menu vind je een aantal voordelige dagschotels en traditionele gerechten zoals: saté, steak en pasta. Bestel jij liever een wat creatiever gerecht? Ook dat is mogelijk: op de menukaart staan altijd een aantal gerechten met lokale specialiteiten en speciale seizoensgerechten. Voor de liefhebbers zijn er verschillende vlees- en visgerechten, maar ook het aanbod vegetarische gerechten is groot. Wil je tijdens het diner genieten van het wijnarrangement? Boek dan een kamer in het hotel: dan kun je ontspannen genieten van al het moois wat dit restaurant te bieden heeft en hoef je niet meer naar huis!

Bezoek het bruisende Emmen

Ben je van plan binnenkort te gaan eten bij de Heeren van Boerland? Maak dan een wandeling door het prachtige Emmen: in deze eeuwenoude stad is genoeg te zien! Vergeet niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen, zodat je hier aan het einde van de avond mee kunt afrekenen,

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10