Grandcafé Rue de la Gare

Dinerbon Emmen Grandcafé Rue de la Gare
Adres
Stationsstraat 8
7811GH Emmen
Telefoon
0591 612381
Dinerbon Emmen Grandcafé Rue de la Gare
Dinerbon Emmen Grandcafé Rue de la Gare

Grand café en restaurant Rue de la Gare schuilt achter een pittoresk Hollands geveltje. Het interieur, met Belgische en Bourgondische invloeden zorgt ervoor dat u zich bij ons direct thuis voelt. Wij heten u graag van harte welkom, ook met uw dinercheque.

In het Drenthse Emmen vindt u aan de Stationsstraat restaurant Rue de la Gare. Dit restaurant is al jaren een begrip in de stad door het relatief simpele menu van topkwaliteit. Wij maken het niet te ingewikkeld, maar zorgen ervoor dat alles met puree ingrediënten gewoon goed en ambachtelijk bereid wordt. Voor de fijnproevers zijn er de à la carte-gerechten, maar u zit bij ons ook goed voor een lekkere verse dagschotel. Elke week hebben wij daarnaast een nieuw weekmenu. Wij staan daarnaast bekend om onze goede kwaliteit wijnen. Elke maand hebben wij nieuwe wijnen van de maand, zodat u bij ons kan blijven ontdekken. Kom gezellig bij ons zitten in het bruine café, aan de bar of onder het licht van de kandelaren. U kunt ook plaatsnemen op ons gezellige terras, dat zich deels bevindt in onze beschutte binnentuin. Niet alleen het warme interieur en het heerlijke eten zijn in de regio uniek, maar u kunt bij ons ook op zaterdagavond regelmatig genieten van live-muziek. Elke eerste zondag van de maand presenteren wij Jazz op de Zondagmiddag. Ons restaurant heeft een rijke historie als café-restaurant en culturele hotspot, al vanaf 1907.

Laat u welkom heten en adviseren door onze enthousiaste bediening, en geniet van de heerlijke gerechten die onze vakkundige keukenbrigade voor u klaarmaakt. Wij zien er naar uit om u te mogen verwelkomen in ons grand café, ook met uw dinerbon. Zien we u snel?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10