Grillroom Sphinx

Dinerbon Emmen Grillroom Sphinx
Adres
Hoofdstraat 42
7811EV Emmen
Telefoon
0591 619805
Dinerbon Emmen Grillroom Sphinx
Dinerbon Emmen Grillroom Sphinx

Het valt niet mee om Grillroom Spinhx aan de Hoofdstraat 146 in Emmen onder een noemer te vangen. De menukaart is namelijk bijzonder uitgebreid en staat vol met de lekkerste vleesgerechten en heel veel andere soms verrassende gerechten die je in Emmen in ongedwongen sfeer eet.

Steakhouse, grillroom en pizzeria

Laten we Sphinx maar steakhouse, grillroom en pizzeria noemen; maar daarmee is de lading nog steeds niet helemaal gedekt. Spinhx is een vaste waarde in Emmen, want je eet er ondertussen al bijna dertig jaar heel erg smakelijk. Bij Spinhx kun je ook je dinerbon en dinercheque gebruiken.

Alleen de lekkerste pizza’s

De menukaart van Sphinx is enorm uitgebreid en heeft echt voor iedereen wat wils. Dat begint al met het kindermenu en gaat vervolgens verder met salade, stokbrood en soep als heerlijke voorgerechten. Daarna wordt het pas echt kiezen bij Sphinx. Zo serveert men er alleen de lekkerste pizza’s en met onder meer lasagne, Bolognese en Salmone heerlijke pastagerechten. Spinhx serveert zelfs pannenkoeken, en dat in de smaken naturel, appel-rozijn-kaneel en spek-kaas. En reken maar dat die pannenkoeken smaken in Emmen!

Heerlijke mixed grill

Je kunt bij Grillroom Sphinx je dinercheque of dinerbon ook inwisselen tegen een heerlijke mixed grill. De vleesgerechten van Sphinx worden alom geprezen. Je kiest uiteraard shoarmavlees en kebab maar ook kipfilet, varkenshaas, spare ribs, biefstuk, lamskotelet en doner kebab. Sphinx biedt ook menu’s voor twee persoenen en Tagin – met rijst en salade- uit de oven. En allemaal is het met even veel zorg bereid. Natuurlijk zijn de varkenshaasgerechten, de shoarma- en kebabgerechten en gyrosgerechten ook al om van te watertanden. Dat geldt ook voor de kipfiletgerechten, de schnitzelgerechten en de visgerechten. Overigens kunnen ook mensen die vegetarisch zijn heerlijk eten in Emmen en is ook het aanbod kindermenu’s groot. En dus is de conclusie gerechtvaardigd dat iedereen terecht kan bij steakhouse, grillroom, pizzeria Sphinx, dat gevestigd is aan de Hoofdstraat 146.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10