Hampshire Hotel Emmen

Dinerbon Emmen Hampshire Hotel Emmen
Adres
Van Schaikweg 55
7811HN Emmen
Telefoon
0591 642 002
Dinerbon Emmen Hampshire Hotel Emmen
Dinerbon Emmen Hampshire Hotel Emmen
Dinerbon Emmen Hampshire Hotel Emmen
Dinerbon Emmen Hampshire Hotel Emmen

U bent op alle momenten van de dag welkom in het restaurant van Hampshire Hotel Emmen. Ook als u geen hotelgast bent, maar wel van lekker eten houdt, kunt u gewoon aanschuiven. Neem ook gerust uw Dinerbon mee, want die wordt hier geaccepteerd als geldig betaalmiddel. Het team van Hampshire Hotel Emmen wil graag dat iedereen zich thuis voelt. Dit betekent dat u kunt genieten van een hartelijke ontvangst, de oprechte Drentse gastvrijheid en een herkenbare doch verassende menukaart. Ervaar het zelf met uw Dinercheque!

De keukenbrigade zorgt ervoor dat er per seizoen een nieuwe menukaart ontwikkeld wordt. De wijnkaart is afgestemd op de menukaart en biedt wijnen variërend van prosecco tot heerlijke dessertwijn. Het bedieningsteam adviseert u graag bij uw wijn- en spijscombinatie! Geniet van een uitgebreid diner met uw Dinerbon. U mag zelf weten of u een maaltijd van één, twee, drie of vier gangen wilt. Kies eerst één van de verrukkelijke voorgerechten zoals het Drents plateau van schenk, rauwe ham, nagelhout, tapenade, uiencompote, pickels en roggebrood. Als hoofdgerecht kunt u onder andere aardappelgratin aioli met snoekbaarsfilet en saté van geroosterde buikspek bestellen. Bent u vegetariër of heeft u andere dieetwensen? Ook dan kunt u gewoon met uw Dinercheque bij Hampshire Hotel Emmen terecht.

Een etentje bij Hampshire Hotel Emmen zal extra lekker smaken na een dagje uit in de veelzijdige omgeving. Er zijn allerlei leuke bezienswaardigheden op loopafstand, waaronder het Wildlands Adventure Zoo. De directe omgeving, met prachtige bossen en heidevelden, is perfect voor mooie wandel- en fietstochten. Een bezoekje aan de hunebedden mag hierbij natuurlijk ook niet ontbreken!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews