Pizzeria La Luna

Dinerbon Emmen Pizzeria La Luna
Adres
Nijkampenweg 90
7815GR Emmen
Telefoon
059 1618655

In het centrum van Emmen kunt u met uw dinerbon terecht bij restaurant La Luna. Dit Italiaanse restaurant is al meer dan dertig jaar een begrip onder buurtgenoten door het aanbod aan knapperige pizza’s en heerlijke schotels. Deze kunt u dagelijks afhalen en afrekenen met uw dinerbon.

Italiaans eten… Wie houdt daar nou niet van? Bij La Luna maken ze zelf ambachtelijke pizza’s uit de oven. Zo kunt u in ruil voor uw Dinerbon gaan voor de echte klassieker, zoals Pizza Quattro Stagioni, Pizza Tonno of Pizza Salami. Óf u kiest voor een verrassende optie, zoals een pizza Emmermeer met ui, salami, ham, champignons, spek en ei? Of een pizza Rucola Con Parma Prosciutto met rucola en rauwe parmaham? Kies voor een maxi-pizza of een mini-pizza, zodat u uw pizza helemaal kan laten aansluiten op uw eigen eetlust. Met uw Dinercheque kunt u uiteraard ook nog andere heerlijke gerechten bestellen, waaronder verschillende broodjes, shoarma, spareribs, schotels en ga zo maar door. U hoeft dus niet eens van pizza te houden om bij La Luna binnen te stappen, er is ook genoeg anders te smikkelen! Ook aan de kinderen wordt bij La Luna gedacht. Ga voor een kleine pasta of een kleine pizza, mét verrassing. Bij La Luna maken we het u makkelijk, maar u hoeft daarom niet minder service en gastvrijheid van ons personeel te verwachten.

Wilt u gezellig een avondje thuis Italiaans eten met het hele gezin? Bestel online of haal met uw dinercheque de heerlijkste gerechten af bij La Luna. Kom dus snel langs en geniet van een piccobello avondmaaltijd.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10