Restaurant Stones

Dinerbon Emmen Restaurant Stones
Adres
Van Schaikweg 94
7811KL Emmen
Telefoon
0591 239 010
Dinerbon Emmen Restaurant Stones
Dinerbon Emmen Restaurant Stones
Dinerbon Emmen Restaurant Stones

Bent u op zoek naar een leuke en bijzondere bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het mooie Emmen? Neem dan eens een kijkje bij restaurant Stones. Restaurant Stones bevindt zich aan de van Schaikweg 94 en is in september 2015 geopend. Restaurant Stones is een bijzonder restaurant en werkt volgens bepaalde principes, namelijk: cultuur, gezond, natuur, kwaliteit en waarde. Duurzaamheid is zowel in de keuken als in het restaurant zelf erg belangrijk. Ook het thema ‘Stones’ komt zeker terug in de inrichting van het restaurant. Sinds kort bent u hier ook van harte welkom met uw dinercheque.

In de keuken staat een bevlogen chef die ook volgens de principes van de Dutch Cuisine kookt. De gerechten vertellen waar in Nederland we ons bevinden, en in welk seizoen. De ingrediënten voor de gerechten worden zo veel mogelijk verkregen bij de beste lokale leveranciers en zijn uiteraard dagvers. Het resultaat hiervan is een verassend en gevarieerd menu met pure en eerlijke gerechten. Met uw dinerbon kunt u bijvoorbeeld proeven van een kroket en sambal van aardpeer met schuin van eenhoorntjesbrood en paddenstoelen. Ook kunt u een bapao met rode kool en draadjesvlees bestellen, die wordt geserveerd met Green Egg Peterseliewortel.

Laat u verassen in dit bijzondere restaurant en ervaar hoe lekker puur en duurzaam eten kan zijn. Probeer de verassende combinaties uit en prikkel uw smaakpapillen. Dit alles kunt u nu gaan beleven met uw dinercheque, dus vergeet deze niet mee te nemen bij een bezoek aan dit restaurant. Het team van Restaurant Stones hoopt u snel welkom te mogen heten!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10