Stadshotel Boerland

Dinerbon Emmen Stadshotel Boerland
Adres
Hoofdstraat 57A
7811 ED Emmen
Telefoon
0591 613746
Dinerbon Emmen Stadshotel Boerland
Dinerbon Emmen Stadshotel Boerland

Bezoek Emmen en overnacht in het stadshotel Boerland. Dit drie sterren hotel heeft ook een prachtig restaurant en bar waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren. Heb jij nog een dinerbon in huis? Neem deze dan mee voor jouw bezoek aan het stadshotel Boerland in Emmen.

Veelzijdige keuze

Wanneer je overnacht in het stadshotel hoef je niet ver de deur uit om heerlijk te dineren. Ben je er voor zakelijke aangelegenheden en wil je het liefst zo snel mogelijk weer naar jouw hotelkamer? Dan is dit restaurant een uitgelezen optie. Je geniet hier altijd van een ruime menukaart met heerlijke en unieke gerechten. Je kunt hier echte klassiekers vinden op de menukaart, maar je kunt ook culinair worden verrast.

Kindvriendelijk

Dit stadshotel met restaurant is ook een perfecte optie om met de kinderen te gaan eten. Er zijn genoeg heerlijke gerechten op de menukaart waar de kleintjes van zullen smullen. Wil je er even uit met het gezin? Dan is dit hotel en restaurant een perfecte optie voor jong en oud.

Zonder overnachting

Je hoeft niet te overnachten in stadshotel Boerland in Emmen om te kunnen dineren. Geniet ook zonder overnachting van de heerlijke gerechten die de chef op het menu zet. Je kunt altijd een plaatsje reserveren, maar kunt ook spontaan langskomen om te zien of er plek is. Geniet van een luxe ervaring tijdens jouw diner en geniet van het gevoel alsof je even helemaal eruit bent. Dit stadshotel is centraal gelegen in Emmen en dus goed te bereiken voor iedereen uit Emmen en omgeving, plus gasten van buitenaf.

Maak jouw bezoekje aan Emmen compleet met een heerlijk diner bij stadshotel Boerland. Geniet van de hotelervaring en de geweldige service. Kies een bekend gerecht uit op de kaart of vraag om het advies van de chef. Neem jouw dinercheque mee en geniet van een culinaire avond bij stadshotel Boerland in Emmen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10