Su Sardu (geen e-vouchers)

Dinerbon Emmen Su Sardu (geen e-vouchers)
Adres
Marktplein 90
7811BA Emmen
Telefoon
0591 653370
Dinerbon Emmen Su Sardu (geen e-vouchers)
Dinerbon Emmen Su Sardu (geen e-vouchers)

Aan het Marktplein in Emmen vind je Su Sardu, een Italiaans specialiteiten restaurant, waar u met uw dinercheque voortreffelijk kunt dineren. Het restaurant heeft een strakke en trendy inrichting, maar is door de warme kleuren en lederen stoelen een erg gezellige plaats om met familie, vrienden of collega’s Italiaans te gaan eten. De enthousiast bediening is meer dan bereid om u te adviseren over alle verschillende gerechten op de kaart. De voortreffelijke Italiaanse specialiteiten worden voor u bereid met een grote glimlach en hierdoor schijnt op uw bord steeds de warme Mediterrane zon. Uiteraard hoort bij een echte Italiaanse maaltijd een goed glas wijn. Hieruit heeft u dan ook ruime keus, de bediening informeert u graag over de beste keuzes bij elk gerecht!

Bij Su Sardu kunt u met uw dinerbon de lekkerste Italiaanse specialiteiten bestellen, waaronder een ‘combinazione del giorno’ voor €22,50. Bij dit menu kunt u vooraf genieten van een drie heerlijke antipasti. Daarna kunt u voor het hoofdgerecht kiezen uit een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht. Uiteraard sluit u het diner af met een dessert naar keuze. Wilt u zich geheel laten verrassen door de Italiaanse keuken? Kies dan voor de Italiaanse proeverij, die vanaf twee personen wordt geserveerd. Deze proeverij bestaat uit verassende gerechten in maar liefst acht gangen; een garantie voor een lange avond culinair genieten!

Wilt u in Emmen heerlijk Mediterraans komen dineren en alle geheimen van de Italiaanse keuken ontdekken, komt u dan langs bij Su Sardu, en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10