Cafe Restaurant Moorman

Dinerbon Erm Cafe Restaurant Moorman
Adres
Oosterlangen 2
7843 PJ Erm
Telefoon
0591 - 361314

In het pittoreske Erm in Drenthe vindt u Café-Restaurant Moorman. Dit is het startpunt van een twintig kilometer lange fietstocht door het licht glooiende essenlandschap. U fietst door de prachtige landelijke omgeving met boerderijen, kleine buurtschappen en karakteristieke Drentse drinkdorpen. Voor of na u deze mooie fietstocht kunt u in ruil voor uw Dinerbon energie opdoen en ongestoord genieten van een heerlijke maaltijd, hapje of drankje bij Moorman.

Uit eten bij Café-Restaurant Moorman betekent ongedwongen tafelen. In het huiselijke restaurant kunt u met uw Dinercheque à la carte dineren en genieten van diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Op de menukaart vindt u onder de voorgerechten onder andere een authentieke huisgemaakte rundercarpaccio, gerookte zalm op een bedje van sla en dragonsaus en een ouderwetse groentesoep met worst en balletjes. Ga als hoofdgerecht voor gebakken kalfslever met spek en uien of een verrukkelijke varkenshaas met champignonroomsaus. Bij deze gerechten krijgt u uiteraard verse groenten, gebakken aardappelen en frietjes. En ook de desserts zijn om van te smullen! Wat dacht u van karamelijs met bijpassende saus en slagroom of een echte dame blanche met vanilleroomijs, slagroom en warme chocoladesaus?

Een lekker drankje in het café is ook te bestellen met uw Dinerbon. Het café is knus en gezellig ingericht. Hier serveert de behulpzame bediening net zo makkelijk een kopje koffie met gebakje van de ‘Echte Bakker’, als een biertje en gerechten van de kleine of grote kaart. Voor ieder wat wils dus! Neem uw Dinercheque mee en kom snel een keertje langs! 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan