Pannekoekboerderij t Maotie

Dinerbon Gasselte Pannekoekboerderij t Maotie
Adres
Kerkstraat 2C
9462 PS Gasselte
Telefoon
0599 - 564746
Dinerbon Gasselte Pannekoekboerderij t Maotie
Dinerbon Gasselte Pannekoekboerderij t Maotie
Dinerbon Gasselte Pannekoekboerderij t Maotie

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het gastvrije Drenthe? Dan bent u van harte welkom bij Restaurant Pannenkoekboerderij ’t Maotie. In dit Pannenkoekrestaurant wordt op een onnavolgbare wijze de sfeer van de traditionele Drentse folklore nagebootst. Het lijkt echt alsof u jaren terug in de tijd gaat en bij een ouderwets gastheerschap wordt ontvangen in de boerderij. De naam van het pannenkoekenrestaurant “’t Moatie” is afgeleid van het oude woord voor hooiland, hetgeen de landerijen waar de pannenkoekboerderij door wordt omringd zijn.

Bij Pannenkoekboerderij ’t Maotie kunt u met uw dinercheque komen genieten van de lekkerste pannenkoeken van Drenthe. Alle niet te missen klassiekers staan op de kaart. Denk hierbij aan pannenkoeken met appel en rozijn, met spel of met ham en kaas. Bij ’t Maotie kunt u echter ook enkele specialiteiten bestellen die u nergens anders vindt! Deze pannenkoeken hebben ook nog eens zeer originele namen. Zo kan u bijvoorbeeld komen proeven van ‘De Zwerfkei’. Dit is een spekpannenkoek gevuld met kalfsragout, gebakken uienringen, champignons, rode port en een verse salade. Hebt u geen zin in pannenkoeken, dan biedt de Pannenkoekboerderij ook legio andere heerlijke traditonele gerechten aan, zoals een zalm met mosterd-dillesaus, een Biefstuk van Ierse rund met rode wijn saus of een Drents Oerhammetje. Alle gerechten zijn zeer betaalbaar en hebben daarmee een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Restaurant Pannenkoekboerderij ’t Maotie hoopt u snel welkom te mogen heten met uw dinercheque, zodat u zelf de Drentse gastvrijheid kunt komen ervaren!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews