Restaurant 't Maotie (Geen E-vouchers)

Dinerbon Gasselte Restaurant 't Maotie (Geen E-vouchers)
Adres
Kerkstraat 2C
9462 PS Gasselte
Telefoon
0599 - 564746
Dinerbon Gasselte Restaurant 't Maotie (Geen E-vouchers)

Bij Restaurant ‘t Maotie in het Drentse Gasselte bent u welkom voor een heerlijke Hollandse pannenkoek, een a la carte diner of een echte Drentse koffietafel. Bij ons veelzijdige restaurant bent u aan het juiste adres op elk moment van de dag voor een hapje en een drankje. Natuurlijk bent u van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Op een prachtige plek in het landschap van Drenthe kunt u bij ons genieten van echte pannenkoeken. U heeft keuze uit zoete pannenkoeken met bijvoorbeeld appel en rozijnen of hartige pannenkoeken met kaas een spek. Natuurlijk kunt u ook gewoon uw eigen pannenkoek samenstellen. Mocht u zich willen laten verrassen met een unieke pannenkoek, kies dan voor een van onze speciale pannenkoeken die u nergens anders zult vinden. Naast onze selectie aan pannenkoeken hebben wij ook een uitgebreide kaart met uitstekende vlees- en visgerechten zoals een schnitzel, tournedos of heerlijk gebakken zalmfilet.

Bij Restaurant ‘t Maotie heeft u een echte Drentse ervaring in een prachtige omgeving. Onder het genot van lekker eten en drinken zult u zich snel thuis voelen in onze huiselijke sfeer. Zomers hebben wij een groot terras waar u heerlijk buiten kunt zitten. Kom dus snel langs met uw dinerbon of dinercheque. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10