Jimm's

Dinerbon Gieten Jimm's
Adres
Stationsstraat 2
9461GS Gieten
Telefoon
0592 26 16 51
Dinerbon Gieten Jimm's

Restaurant Jimm’s vindt u in het pittoreske Gieten, vlakbij Assen. In deze prachtige omgeving is het heerlijk oud-hollands toeven, zeker in Restaurant Jimm’s waar u vanaf ons terras of vanuit onze serre uitkijkt op de Brink van Gieten. Kom eens langs met uw dinerbon en geniet van een kopje koffie, lunch of diner.

Stel, u heeft een dagje gewandeld in de prachtige natuurgebieden van Drenthe of heeft met de kinderen lekker uitgewaaid op de fiets. Dan wil het nog wel eens voorkomen dat de maag gaat rammelen. Dan is er geen betere plek dan het prachtige Gieten. Rij ons dorp binnen en voel u direct welkom. In het hart van Gieten ligt ons restaurant. Elke dag weer zorgen wij er daar voor dat u zich helemaal op uw plek voelt en kan genieten van het lekkerste eten en drinken. Jimm’s staat voor de namen van ons gezin, Joke, Inez, Mylan en Martin. Het is dus een echt familiebedrijf, waar het gevoel van ‘thuiskomen’ voorop staat.

Loop dus snel eens binnen in ons warm ingerichte restaurant en laat u door ons culinair verwennen. Jimm’s klassiekers zijn onder andere onbeperkt spareribs, onbeperkt varkenshaas en overheerlijke steaks, zoals een ribeye met kruidenboter of entrecote met pepersaus. Daarnaast bieden wij u elke maand weer een nieuw maandmenu. Dit is een drie-gangen menu waaruit u zelf een keuze kan maken, maat u kunt ook gaan voor de proeverij, waarbij u nog meer van onze heerlijke gerechten kunt proeven. Voor een snelle hap kunt u kiezen van onze schnitzelkaart. Al onze schnitzels kunt u bij ons opeten of afhalen en worden geserveerd met rauwkostsalade en friet. Dat alles uiteraard voor een zacht prijsje. Volop keuze dus bij Jimm’s.

Kom daarom snel bij ons langs en geniet van ons heerlijke menu! Onze vriendelijke bediening staat klaar om u te verwelkomen en ziet u graag verschijnen, ook met uw dinercheque. Tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10