De Lekkernij

Dinerbon Hoogeveen De Lekkernij
Adres
Grote Kerkstraat 3
7902 CD Hoogeveen
Telefoon
0528-268555
Dinerbon Hoogeveen De Lekkernij
Dinerbon Hoogeveen De Lekkernij

In het centrum van Hoogeveen staat Brasserie de Lekkernij met een fraai terras. De Lekkernij is in 2002 gestart als een delicatessenwinkel met een proeflokaal. In de loop der jaren is De Lekkernij omgevormd tot een volwaardige en veelzijdige brasserie met een kookstudio. Voor heel redelijke prijzen en met je Dinerbon kun je bij De Lekkernij genieten van een ontbijt, lunch, diner of een high tea. Maar wil je in gezelschap van meerdere mensen gezellig leren koken? Maak dan een afspraak voor een kookworkshop in de kookstudio. Met je Dinercheque profiteer je van alle voordelen die Brasserie De Lekkernij je biedt.

Een heerlijke en goed geprijsde menukaart

Je kunt je Dinerbon bij De Lekkernij op verschillende wijzes gebruiken. Schuif aan in de Brasserie of bij mooi weer op het terras voor een lekker ontbijtje of de lunch. Voor de lunch kun je kiezen voor het 'twaalf-uurtje' voor een vaste prijs. Tot 19:00 kun je ook aanschuiven voor het diner. De kaart biedt een verscheidenheid aan verschillende gerechten tegen schappelijke prijzen. Van maandag tot donderdag mag je ook voor maar € 10,95 per persoon in de Brasserie aanschuiven voor het 2-gangendiner 'aan tafel'.

Heerlijke buffetten

Heb je een feestje te vieren met een kleine groep? Reserveer dan een ruimte bij De Lekkernij voor een heerlijk ongedwongen buffet. De Lekkernij is gespecialiseerd in het maken van buffetten in allerlei stijlen. Wil je een eenvoudig hapjesbuffet of een uitgebreid tapasbuffet? Alles is mogelijk. Ook kun je een buffet bestellen in een bepaald thema, zoals een Frans buffet, een Caribisch buffet of een mediterraans buffet. Je kunt ook overleggen voor het samenstellen van een buffet met je eigen wensen. Buffetten kunnen ook aan huis gebracht worden, als je thuis een feestje te vieren hebt. En uiteraard kun je ook dan gebruikmaken van de Dinercheque.

Workshops

Voor een gezellig uitje met familie of vrienden organiseert De Lekkernij een gezellige workshop. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende soorten workshops, zoals een workshop de Hollandse keuken, de mediterraanse keuken of een workshop voor de Italiaanse keuken. Een workshop is een fantastische manier om met vrienden bezig te zijn en nog heel leerzaam ook.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10