International Hoogeveen

Dinerbon Hoogeveen International Hoogeveen
Adres
Toldijk 23
7901 TA Hoogeveen
Telefoon
0528 - 27 07 57
Dinerbon Hoogeveen International Hoogeveen
Dinerbon Hoogeveen International Hoogeveen

LET OP! De cadeaukaart wordt niet geaccepteert voor afhaalbestellingen.

International Hoogeveen is al sinds jaar en dag een begrip in de regio. Al ruim 15 jaar kunt u voor de

traditionele Chinees Indische keuken bij ons terecht. En vanaf heden bent u ook welkom met uw dinerbon of dinercheque. Onze keuken is beroemd vanwege haar kruidige en zachte aroma’s en rijke verscheidenheid.

 

International Hoogeveen is niet voor niets een begrip. In een vriendelijke sfeer kunt u genieten van zowel originele, huisgemaakte gerechten als traditionele gerechten. Allen bereid met dagverse ingrediënten door passievolle mensen. Een heerlijke Foe Yong Hai, Babi Pangang, Tjap Tjoy of een Indische rijsttafel, er is genoeg keuze. Een speciaal gerecht op onze kaart is Tiepanyaki. Dit is een oud gerecht wat op een traditionele manier bereid wordt. Om zoveel mogelijk te kunnen genieten van alle verschillende gerechten hebben wij elke maand een vernieuwd maandmenu voor u. Dit is een speciaal geselecteerd menu zodat u bij ons niks mist van onze unieke keuken en diverse gerechten. Genoeg reden om minimaal één keer per maand bij ons langs te komen.

Kom gezellig met de familie uit eten bij ons restaurant. Er is genoeg parkeergelegenheid en wij zijn zeven dagen per week geopend. Wij ontvangen u graag met uw dinerbon of dinercheque. Ervaar zelf waarom wij al 15 jaar lang een bekende naam zijn in Hoogeveen en omstreken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10