International Hoogeveen

Dinerbon Hoogeveen International Hoogeveen
Adres
Toldijk 23
7901 TA Hoogeveen
Telefoon
0528 - 27 07 57
Dinerbon Hoogeveen International Hoogeveen
Dinerbon Hoogeveen International Hoogeveen

LET OP! De cadeaukaart wordt niet geaccepteert voor afhaalbestellingen.

Met uw Dinerbon kunt u in Hoogeveen heerlijk genieten op Oriëntaalse wijze bij Chinees specialiteitenrestaurant International. Bij ons waant u zich zo in het verre oosten. Met uw Dinerbon kunt u bij ons uitgebreid dineren van onze gevarieerde en grote à la carte menukaart. Naast Chinese specialiteiten zijn wij ook zeer vaardig in het bereiden van Indonesische gerechten. Het culinaire China is in ieder geval zeer goed vertegenwoordigd bij International. Zo serveren wij gerechten uit verschillende streken uit China. Geniet van de Kanton keuken, de Sze-Chuan keuken, de Peking keuken en de Shanghai keuken. Elke keuken heeft zijn eigen bijzonderheden en eigenaardigheden. De gerechten lopen qua opbouw dan ook flink uiteen. Zeker een aantal verrassende gerechten te vinden op onze kaart dus!

Daar houdt het natuurlijk niet op. Wij hebben ook een aantal combinatiegerechten op de kaart staan. Als u niet kunt kiezen maken wij het gewoon makkelijker voor u! Ook de vegetarische gerechten zijn goed vertegenwoordigd op onze kaart. Lekker uitgebreid tafelen met uw Dinerbon kan met onze verschillende rijsttafels. Het is zelfs mogelijk om een aantal van onze rijsttafels mee te nemen. Ook hebben wij een wisselend maandmenu voor 2 personen. Zo kunt u met uw Dinercadeaubon van meerdere gerechten proeven op dezelfde avond. Ideaal toch?

Kom gerust een keer langs bij International en neem uw Dinercheque mee. Wij kijken uit naar uw bezoek en heten u alvast welkom in ons mooie restaurant!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews