Van Hollandsche Bodem

Dinerbon Hoogeveen Van Hollandsche Bodem
Adres
Willemskade 7-9
7902AT Hoogeveen
Telefoon
0528 769076
Dinerbon Hoogeveen Van Hollandsche Bodem
Dinerbon Hoogeveen Van Hollandsche Bodem
Dinerbon Hoogeveen Van Hollandsche Bodem

Bent u opzoek naar een goed en gezellig restaurant in Drenthe? Gaat u dan eens met uw dinercheque naar restaurant Van Hollandsche Bodem. Dit is een restaurant waar oude en nieuwe stijlen samen worden gebracht. Als u binnenkomt zult u gelijk de gezellige, warme en huiselijke sfeer voelen. Het personeel ontvangt u meteen met open armen en helpt u graag tijdens uw bezoek. Voor restaurant Van Hollandsche Bodem is het belangrijk dat u eerlijke producten eet tegen een betaalbare prijs, dit mag u dus ook zeker verwachten van het restaurant. Het restaurant kunt u vinden aan de Willemskade in Hoogeveen. Het is een restaurant waar jong en oud allemaal welkom zijn. U kunt dus zeker kinderen, ouders, broers of zussen, andere familie, collega’s of vrienden meenemen naar het restaurant!

Bij Van Hollandsche Bodem kunt u een heerlijk buffet eten. Bij het buffet zijn er voorgerechten, hoofdgerechten, iets voor de kinderen en nagerechten. Als voorgerechten kunt u onder andere de volgende gerechten verwachten: 2 soorten soep en vissersschotel met vissalade en diverse soorten vis. Voor het hoofdgerecht onder andere: varkenshaas, runderhamburgers van Belgisch blauw rund, pangafilet en zalm. Voor de kinderen onder andere:  diverse snacks met diverse wisselende seizoen gerechten en salades en rauwkost. Voor het nagerecht onder andere: ijstaart, vers fruitsalade en huisgemaakte bavarois. Veel keuze voor uw dinerbon dus!

Het restaurant is van donderdag tot en met zaterdag geopend van 16:30 uur tot 22:00 uur en op zondag van 16:00 uur tot 21:00 uur. Ga gerust eens langs met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10