Het Wapen van Schotland

Dinerbon Hooghalen Het Wapen van Schotland
Adres
Hoofdstraat 1
9414 AA Hooghalen
Telefoon
0593-592205
Dinerbon Hooghalen Het Wapen van Schotland
Dinerbon Hooghalen Het Wapen van Schotland

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw dinerbon te besteden bij een Schots restaurant? Vanaf nu is dit mogelijk bij “het Wapen van Schotland” in het Drentse Hooghalen. Dit gezellige restaurant, dat in het centrum van het dorp gelegen is, is geheel ingericht in schotse stijl. Dit betekent veel hout, leren banken en een openhaard. De inspiratie voor de inrichting van het restaurant is ontstaan tijdens de vakanties van de eigenaren in de schotse hooglanden. Het restaurant ademt hierdoor rust en gezelligheid uit. In het pand is al sinds 1900 een horecagelegenheid gevestigd en sinds 2009 is het restaurant van de huidige eigenaren Petra en Kees Mulder, die ervoor zorgen dat u elke avond kunt genieten van de Drentse én Schotse gastvrijheid.

Bij het Wapen van Schotland kunt u  met uw dinercheque genieten van heerlijke schotse specialiteiten. Daarnaast is er altijd wat te beleven. Zo kunt u elke tweede vrijdag van de maan deelnemen aan een Schotse whiskyproeverij met bijpassende hapjes. De speciale whiskybar in het restaurant heeft een ruime en nog steeds groeiende collectie whisky, dus er is elke keer weer iets nieuws te proeven! Op de tap is Schots bier te verkrijgen en op fles diverse soorten speciaalbier. Met enige regelmaat worden er bij het Wapen van Schotland ook dinerconcerten georganiseerd. Op de website kunt u de agenda van deze activiteiten raadplegen!

Wilt u de Schotse keuken leren kennen met vrienden en familie, of wilt u een echte whiskykenner worden? Kom dan met uw dinerbon langs bij het Wapen van Schotland!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10