De Witte Olifant

Dinerbon Klazienaveen De Witte Olifant
Adres
Van Echtenskanaal NZ 600
7891 AW Klazienaveen
Telefoon
0591 - 394787
Dinerbon Klazienaveen De Witte Olifant
Dinerbon Klazienaveen De Witte Olifant
Dinerbon Klazienaveen De Witte Olifant

Bij Diner Café 'De Witte Olifant', midden in het centrum van Klazienaveen, kun je lekker zitten, lekker eten en lekker drinken. Ook uw Dinerbon is welkom bij ons! 'De witte olifant' is vernoemd naar de zeldzame Aziatische olifant. Dit is een echt kuddedier dat staat voor kracht, samenwerking en geluk en deze waarden staan centraal in onze bedrijfsvoering. Ons bevlogen team gaat altijd voor optimale service en gastvrijheid. Mocht u ideeën of vragen hebben kunt u dit gerust aan ons melden. Want goede communicatie met u, onze gast, leidt immers tot een betere service en een nòg plezierigere beleving.

In de keuken werken wij zoveel mogelijk met dagverse producten. Veel van onze kaart wordt helemaal huisgemaakt. Het keukenteam werkt dagelijks met grote zorg aan de bereiding van deze gerechten. Hierom is het geen probleem als u een speciale dieetwens of allergie heeft. Laat het ons wel tijdig weten, dan kunnen we in overleg met u een leuk gerecht samenstellen als alternatief.

Ook als u met een groter gezelschap komt, dan bent u van harte welkom. Tot en met 12 personen kunt u gerust a la carte dineren, maar mocht u met meerdere personen komen, dan treden wij graag in overleg over een menu. Op die manier kunnen wij u zo goed mogelijk ontvangen en de kwaliteit van de bediening en het diner waarborgen. Ook voor een zakenlunch, borrel of viering kunt u bij ons terecht. Wij maken er de lekkerste hapjes voor u bij! Onze vakkundige bediening weet precies hoe zij u in de watten moeten leggen. Kom gezellig langs en neem uw Dinercheque mee!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10