Buffetrestaurant Thijs & Aafke

Adres
Hoofdweg 41
7871 TC Klijndijk
Telefoon
0591-580035

Buffetrestaurant Thijs en Aafke is te vinden in Klijndijk. Na een ingrijpende verbouwing bieden zij u een complete culinaire beleving in de vorm van een buffet. U kunt er ook terecht met uw Dinercheque! Het uitgangspunt van Buffetrestaurant Thijs en Aafke is dat iedereen moet kunnen genieten van een gezellig avondje uit met voortreffelijk eten voor iedereen. Hierbij is goede service, oprechte gastvrijheid en een sfeervolle ambiance natuurlijk ook belangrijk. Ruil uw Dinerbon in voor het perfecte diner!

De voordelen van het dinerconcept van Buffetrestaurant Thijs en Aafke zijn dat u zelf bepaald wat u eet en hoeveel u wilt eten. Laat u verassen door de chef-kok die ‘live’ alle gerechten vers bereid. Het uitgebreide buffet bestaande uit 26 voorgerechten, 32 hoofdgerechten en 23 nagerechten biedt voor ieder wat wils! Schep gerust nog een keertje extra op of probeer een paar nieuwe dingen. Geniet van uw ideale maaltijd in ruil voor uw Dinercheque! Als klap op de vuurpijl beschikt het restaurant ook nog eens over een uitgebreid dessertbuffet met allerlei heerlijke desserthapjes. Dat wordt smullen! Buffetrestaurant Thijs en Aafke draagt ook graag haar steentje bij aan de maatschappij en sponsort ook veel goede doelen, waaronder Stichting Help Vietnamese Weeskinderen.

Wilt u de Dinerbon besteden aan een gezellig avondje uit met uw kinderen? Bij Buffetrestaurant Thijs en Aafke zult u zich sowieso op uw gemak voelen. De kinderen kunnen tegen een gereduceerde prijs opscheppen van het kinderbuffet met kipnuggets, frikandellen, poffertjes en nog veel meer. Bovendien beschikt het restaurant over een speelhoek én kinderbioscoop!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10