La Tasca

Dinerbon Meppel La Tasca
Adres
Kerkplein 10
7941BG Meppel
Telefoon
0522 853 993
Dinerbon Meppel La Tasca
Dinerbon Meppel La Tasca

Aan het kerkplein in Meppel staat La Tasca. U kunt hier nu ook terecht met uw dinerbon als betaalmiddel! Het is een sfeervol ingerichte tapasbar en is onderdeel van het café De Tapperij. Het is bovenaan het café gevestigd. Het restaurant heeft een moderne inrichting en een warme sfeer. Deze warme sfeer wordt onder andere ook gecreëerd door het leuke team van La Tasca. Zij zijn gastvrij en heel vriendelijk. Zij willen u dan ook graag helpen met al uw vragen en wensen. Laat dus zeker even weten as u een allergie heeft of speciale dieetwensen. Het restaurant is voor jong en oud. Ga er dus gerust heen met wie u wilt en u zult heel fijn behandelt worden!

In de keuken wordt er hard gewerkt aan de verschillende gerechten van de menukaart. De chef-kok en zijn collega’s bereiden alle gerechten dan ook met veel aandacht en liefde. Dit wordt allemaal gedaan in de open keuken van La Tasca.  Er worden verse producten gebruikt om de gerechten iedere dag zo vers en lekker mogelijk te bereiden. Er is zowel een lunchkaart als een menukaart. Op deze kaarten staan onder andere heerlijke salades, brood, kindermenu en natuurlijke vele soorten tapas! U krijgt veel keuze voor uw dinercheque! Ook zijn er heerlijke wijnen die van Spaanse bodem afkomen. De sangria wordt natuurlijk gemaakt met dagelijks vers gesneden fruit, echt super lekker!

Gaat u zeker met uw dinercheque of dinerbon naar restaurant La Tasca en geniet van een heerlijk romantisch diner of een familie etentje!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10