Restaurant de Nachtwacht

Dinerbon Meppel Restaurant de Nachtwacht
Adres
Groenmarkt 13
7941 KT Meppel
Telefoon
0522 247340
Dinerbon Meppel Restaurant de Nachtwacht
Dinerbon Meppel Restaurant de Nachtwacht
Dinerbon Meppel Restaurant de Nachtwacht

Restaurant de Nachtwacht, de Rembrandt van Meppel

Als u in Meppel woont, dan boft u. U kunt zich dan regelmatig culinair laten verwennen aan de Groenmarkt 15 in dinercafé de Nachtwacht. Het enthousiaste jonge team ontvangt u met open armen en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Het restaurant is ondergebracht in een schitterend historisch pand. Als het weer het toelaat kunt u plaatsnemen op het terras, vanwaar u het Meppelse leven kunt aanschouwen onder het genot van een heerlijk drankje. Het restaurant zelf is lekker ruim van opzet, maar heeft toch een heerlijke warme en gezellige sfeer. Voordat u aan tafel schuift, kunt u aan de bar genieten van een aperitiefje. Vergeet niet de dinerbon of dinercheque mee te nemen, want die komen hier van pas bij het afrekenen.

Dinercafé de Nachtwacht: aan iedereen gedacht

De menukaart is uitgebreid en biedt voldoende keus. Wilt u vegetarisch, bent u aan het lijnen of heeft u allergieën? Geen probleem, ook voor u zijn er heerlijke gerechten voorhanden. Glutenvrij, lactose- of suikervrij, of wilt u enkel biologisch? Het kan allemaal. Er is voor ieder wat wils, dus u kunt gerust met de hele familie langskomen. Neem de hond gerust mee, want dit is een van de weinige restaurants waar ook de viervoeter naar binnen mag. Aan de wijze waarop de borden zijn opgemaakt, kunt u zien dat de gerechten met zorg en liefde worden bereid. Houdt u van een wijntje bij het eten? U heeft de keuze uit meer dan 35 verschillende wijnen. Voor de kinderen is er een aparte kaart, maar ze kunnen ook gewoon halve porties van de “grote mensenkaart” vragen.

Restaurant De Nachtwacht ook bierproeverij

Het restaurant is geopend woensdag tot en met maandag geopend vanaf 16.00 uur tot … de late uurtjes. De Nachtwacht is er niet alleen voor heerlijk eten, het is ook officieel proeflokaal van de Brand brouwerij. Er liggen ruim 45 verschillende speciaalbieren op u te wachten. Ga er maar eens goed voor zitten. Het hoeft niet allemaal in één bezoek; u kunt gerust nog een paar keer terugkomen. De prijzen zijn zeer schappelijk te noemen en met uw dinerbon of dinercheque wordt het afrekenen helemaal een feest.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10