Villa Kalkoven (Alleen op woensdag en donderdag)

Dinerbon Meppel Villa Kalkoven (Alleen op woensdag en donderdag)
Adres
Steenwijkerstraatweg 98
7942HR Meppel
Telefoon
0522 240200
Dinerbon Meppel Villa Kalkoven (Alleen op woensdag en donderdag)
Dinerbon Meppel Villa Kalkoven (Alleen op woensdag en donderdag)
Dinerbon Meppel Villa Kalkoven (Alleen op woensdag en donderdag)

Let op: Bij dit restaurant kunt u alleen op woensdag en donderdag betalen met uw Diner Cadeau

Bent u op zoek naar een bijzondere bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het mooie Meppel? Dan hebben wij wellicht een leuke optie voor u. Met uw dinercheque kunt u sinds kort namelijk terecht bij restaurant Villa Kalkoven, een sfeervol restaurant dat is gelegen in een landelijke omgeving net buiten het centrum van de gemeente Meppel. Het restaurant is daarom goed bereikbaar en bovendien is een bezoek aan het restaurant goed te combineren met een leuke wandeling of een fietstocht door de groene natuur. Het restaurant dankt zijn naam aan de drie karakteristieke kalkovens nabij het water van de Drentse Hoofdvaart die u al van ver kunt zien staan.

In het restaurant kunt u kiezen van kaart met enkele traditionele klassiekers uit de Hollands – Franse keuken. Zo kunt u een heerlijke entrecote met rode wijn jus en sjalotjes bestellen, of een schnitzel met gebakken champignon en kaas. Voor de liefhebbers van vis staat er een gebakken snoekbaars met dragonsaus op het menu en ook de vegetariër is er bij de Villa Kalkoven met de dinerbon iets lekkers te verkrijgen, namelijk een wrap gevuld met verse groenten, noten en kaas. Speciaal voor kinderen tot 10 jaar is er een kindermenu verkrijgbaar.

Wilt u graag gaan dineren in dit restaurant met een bijzonder historisch verhaal in de groene natuur rond Meppel? Reserveer dan een tafel voor uw gezelschap bij Villa Kalkoven en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen wanneer u richting het restaurant vertrekt!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10