Restaurant De Nije

Dinerbon Nijeveen Restaurant De Nije
Adres
Dorpsstraat 157
7948 BP Nijeveen
Telefoon
0522 491215
Dinerbon Nijeveen Restaurant De Nije
Dinerbon Nijeveen Restaurant De Nije

Restaurant De Nije is een gezellig familierestaurant aan de Dorpsstraat 157 in Nijeveen. Uitbaters Wilko Korthuis en Henk Hof zorgen er samen met de uiterst vriendelijke personeelsleden voor dat het je in culinaire zin aan niets zal ontbreken. De horecagelegenheid beschikt niet alleen binnen over aangenaam veel zitplaatsen, maar biedt je bij mooi weer ook de mogelijkheid om op een groot terras plaats te nemen, zodat je in de open lucht van een hapje en drankje kunt genieten. Restaurant De Nije staat ook bekend om de hoge mate van kindvriendelijkheid. Jonge gasten kunnen er namelijk naar hartenlust spelen op ‘de Hooizolder’, een indoor speeltuin die vol staat met rollers en klimtoestellen. Wil je extra veel waar voor het saldo van je dinerbon of dinercheque, bezoek het restaurant dan op maandag, want dan kun je middels een draai aan het Mystery Monday rad extra korting in de wacht slepen. De Nije is op dinsdag en woensdag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er vanaf 11 uur ‘s morgens terecht.

Naast Mystery Monday kent restaurant De Nije nog een ander wekelijks concept: boer’n brunch op zondag waarbij je voor een vaste prijs per persoon van een heerlijke brunch kunt genieten en je zoveel mag eten als je maag dat toelaat. Tijdens de brunch heb je onder meer keuze uit diverse eiergerechten en verschillende smaken pannenkoeken en worden er harde en zachte broodjes, salades, warme en koude gerechten en desserts via een buffetsysteem aan je geserveerd. Zelfbediening via buffetten en het all you can eat concept is overigens ook van toepassing op het open grill buffet dat op alle openingsdagen ter beschikking van de restaurantbezoekers staat. Ook hier geldt dat je voor een vaste prijs per persoon volledig vrije keuze hebt uit de in buffetstijl aangeboden lekkernijen. Voor de echte smulpaap zal kiezen lastig worden, want het buffet bestaat uit meer dan 100 verschillende gerechten.

Heb je lekker gesmikkeld bij restaurant De Nije en wordt het tijd om de rekening te betalen? Dan kun je daarvoor natuurlijk gewoon (deels) het saldo van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10