't Wapen van Norg

Dinerbon Norg 't Wapen van Norg
Adres
Brink 4
9331 AA Norg
Telefoon
0592 612 218
Dinerbon Norg 't Wapen van Norg
Dinerbon Norg 't Wapen van Norg

U bent van harte welkom om uw Dinerbon te besteden bij Restaurant Het Wapen van Norg. Dit sfeervolle restaurant is gevestigd in het centrum van het Drentse Norg. Vanaf het terras heeft u een uniek uitzicht op de schitterende twaalfde-eeuwse Margarethakerk. Geniet van de prachtige omgeving én een heerlijke culinaire maaltijd. Betalen kan gewoon met uw Dinerbon! Het Wapen van Norg is dagelijks geopend tussen 11:30 en 21:00.

De chefkok zal u verassen met zowel traditionele gerechten als wat modernere culinaire hoogstandjes. Begin de avond goed met een smakelijk voorgerecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van mosterdsoep met droge Drentse worst of zalm met een korst van wasabi en sesam? Het is ook leuk om met uw Dinercheque de ‘’Proeverij Wapen van Norg" met een combinatie van diverse voorgerechtjes te bestellen. Onder de hoofdgerechten vindt u vele vlees-, vis- en vegetarische specialiteiten. Zo hebben ze onder andere een lasagne met pompoen en geitenkaas, gebakken heilbotfilet met wortelrisotto, gebakken eendenborstfilet en een Drentse schnitzel. Bent u een echte vleesliefhebber? Ga dan voor de mixed grill van drie soorten vlees! Uiteraard wordt elk hoofgerecht voorzien van twee aardappelgarnituren, groenten en een frisse salade.

Bij Restaurant Het Wapen van Norg wordt iedereen in de watten gelegd. Dit geldt ook voor Dinercheque houders. Heeft u een bepaalde allergie? Vraag dan naar de allergenenkaart. Voor grotere groepen zijn er verschillende keuzemenu’s en buffetten mogelijk. Het enthousiaste team van chef-kok Richard Smit hoopt u spoedig te mogen ontvangen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10