De Oringer Marke

Dinerbon Odoorn De Oringer Marke
Adres
Hoofdstraat 9
7873 BB Odoorn
Telefoon
0591 519 000
Dinerbon Odoorn De Oringer Marke

Rust, gastvrijheid en gezelligheid; Dat is wat u met uw dinerbon zult beleven in de Oringer Marke. Gelegen aan de brink in het Drentse dorp Odoorn. Hierdoor is de Oringer Marke een ideale uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandeltochten door de prachtige omringende natuur. Ook bevindt het Hotel Restaurant zich op slechts zeven kilometer afstand van Emmen met het beroemde dierenpark.

Oringer Marke is een mooi hotel, maar beschikt ook over een gezellig restaurant, waar de keuken dagelijks van 12:00 tot 20:00 geopend is. ’s Middags kunt u lekker lunchen in de brasserie of bijvoorbeeld genieten van een kopje koffie met gebak. Ook voor een gezellige borrel bent u van harte welkom.

De dinerkaart biedt een uitgebreide keuze diverse heerlijke gerechten. U kunt a la carte een mooi menu samenstellen, maar de chefkok heeft ook voor u een speciaal drie gangen diner samengesteld. Deze verandert vier keer per jaar met het seizoen mee. Ook aan de kleintjes is gedacht; de speciale kindermenu’s zullen zeker in de smaak vallen. Met grote groepen bent u ook aan het juiste adres. U kunt informeren naar de vele mogelijkheden, waaronder heerlijke buffetten en gezellige koffietafels. Na uw diner kunt u naar wens nog gezellig nazitten in de comfortabele lounge. In de keuken wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt. Met warme dagen kunt u van al dit heerlijks genieten op het mooie terras.

Een bezoek aan Oringer Marke is op vele manier in te vullen. U kunt zelfs uw diner combineren met een rondje bowlen. Wat u ook doet, het wordt sowieso volop genieten. Zeker als u met uw dinercheque langskomt!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10