Bij Hup

Dinerbon Pesse Bij Hup
Adres
Dorpsstraat 49
7933PB Pesse
Telefoon
0528 241 213
Dinerbon Pesse Bij Hup
Dinerbon Pesse Bij Hup
Dinerbon Pesse Bij Hup
Dinerbon Pesse Bij Hup

Bij Hup is te vinden in het mooie dorpje Pesse in Drenthe. U kunt hier terecht voor een kop koffie met lekkers, een verkoelende sorbet, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Ze accepteren ook uw Dinerbon! Neem plaats op het zonnige terras of binnen in het sfeervolle restaurant en geniet van een lekker hapje en drankje. Ze zijn geopend van woensdag tot en met zondag tussen 11:30 en 20:00. Ook u bent van harte welkom om uw Dinercheque hier te komen besteden!

De menukaart van Restaurant Bij Hup biedt een diversiteit aan verassende gerechten en een zeer goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Bestel eerst een lekker drankje en één van de voorgerechten. U heeft de keus uit een tomatensoep, carpaccio, gamba’s en nog veel meer. Met een vers stokbroodje en kruidenboter zit u altijd goed! Onder de hoofdgerechten vindt u echte klassiekers zoals boerenschnitzel, spareribs, varkenshaas en tournedos. Kunt u niet kiezen? Ga dan voor de mixed grill of het mega vlees platter voor twee personen. De vleesliefhebber is bij Restaurant Bij Hup aan het goede adres met zijn of haar Dinerbon! Overigens zijn er ook voldoende vis- en vegetarische gerechten op de kaart te vinden. Alle gerechten worden voorzien van een frisse koolsalade, warme groenten en een aardappelgarnituur naar keuze.

Het is ook mogelijk om uw Dinercheque te besteden aan een lekker lunchgerecht van Restaurant Bij Hup. Ze serveren diverse tosti’s, uitsmijters, stokbroodjes, soepen, pannenkoeken, hamburgers en andere warme gerechten. Genoeg keus dus!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10