Cuisinerie Mensinge

Dinerbon Roden Cuisinerie Mensinge
Adres
Mensingheweg 1
9301 KA Roden
Telefoon
050-5013149
Dinerbon Roden Cuisinerie Mensinge
Dinerbon Roden Cuisinerie Mensinge
Dinerbon Roden Cuisinerie Mensinge

Zou u met uw dinerbon graag eens komen dineren bij een biologisch restaurant op een zeer groene en bijzondere locatie in Roden? Dan bent u van harte welkom bij Cuisinerie Mensinge. Cuisinerie Mensinge bevindt zich aan de Mensigheweg 1 en is gevestigs in een prachtige vrijstaande villa te midden van het groen. Wanneer u aan komt lopen over het stenen toegangspad ziet u het liefelijke terras al direct liggen. Hier kunt u in een ontspannen setting genieten van biologische hapjes en drankjes in de zon. ’S Avonds kunt  dineren in de oude tafelstallen en wanneer het druk is kunt u ook in de lichte en gezellige brasserie eten.

De mogelijkheden die u heeft met uw dinercheque bij Cuisinerie Mensinge zijn legio. Zo kunt u ’s middags genieten van een heerlijke biologische lunch of een uitgebreide high tea met zoete en hartige hapjes. Alle producten worden op ambachtelijke wijze bereid en de ingrediënten komen daarnaast ook bijna allemaal uit de eigen streek. Dit is goed voor mens, dier, omgeving en lokale economie en dat is voor het team van Cuisinerie Mensinge iets om trots op te zijn. ’S Avonds kunt u bij uw diner met uw dinerbon in de oude paardenstallen een heerlijk verassingsmenu verachten. Cuisinerie Mensinge is aangesloten bij Euro-Toques, wat inhoudt dat zij werken met goede, verse en ambachtelijke producten en zich verhouden met andere restaurants in Europa die dit ook doen.

Wilt u dus graag een heerlijk uitje beleven met uw dinercheque in een prachtige omgeving, reserveer dan snel een tafel bij Cuisinerie Mensinge en geniet van de heerlijke biologische gerechten. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10