Fletcher Hotel-Restaurant Langewold

Dinerbon Roden Fletcher Hotel-Restaurant Langewold
Adres
Ceintuurbaan Noord 1
9301 NR Roden
Telefoon
050 - 50 13 850
Dinerbon Roden Fletcher Hotel-Restaurant Langewold
Dinerbon Roden Fletcher Hotel-Restaurant Langewold
Dinerbon Roden Fletcher Hotel-Restaurant Langewold

In Roden, in het noordelijkste puntje van Drenthe, kunt u met uw Dinerbon sfeervol lunchen of dineren in 4-sterren Hotel-Restaurant Langewold. Op tien minuten rijden afstand van het hotel bevindt zich de bruisende provinciehoofdstad Groningen alwaar u vele interessante musea en gezellige winkelstraten aan kan treffen. In de nabije omgeving van het hotel kunt u genieten van de afwisselende natuur door te gaan wandelen of fietsen. Hotel-Restaurant Langewold beschikt tevens over tal van aanvullende faciliteiten die u een aangenaam verblijf zullen bezorgen. Zo kunt u genieten van onze sauna, sporten in onze fitnessruimte of zakelijke bijeenkomsten organiseren in een van onze 13 vergaderzalen.

Als perfecte aanvulling op het aangebodene kunt u uw Dinerbon gebruiken voor een heerlijke lunch of brunch, bijvoorbeeld als voorbereiding op, of pauze tijdens, een dagje Groningen of natuur. Later op de dag biedt uw Dinerbon u ook vele mogelijkheden in Hotel-Restaurant Langewold. Begin uw avond met een aperitief in de restaurantbar of bij de gezellige open haard in de lounge, dan kunt u aansluitend in het restaurant genieten van de heerlijke gerechten die op onze uitgebreide kaart staan. De Dinerbon biedt veel opties in Hotel-Restaurant Langewold. Zo kunt u uw diner beginnen met een aantrekkelijk voorgerecht, zoals onze ‘Carpaccio’ van gepofte gele biet of onze huisgemaakte paddenstoelenkroket. Als hoofdgerecht kunt u een keuze maken uit verscheidene gerechten met vis, vlees of gevogelte. Geniet als dessert van onze bavarois van bloedsinaasappel of van onze speciale ‘Fletcher’ koffie. Uiteraard kunt u in ons restaurant ook vegetarische gerechten bestellen.

De twijfelende dinergast kan uiteraard op hulp rekenen van de gastvrije en vriendelijke bediening, die ervoor zullen zorgen dat uw Diner Cadeau Dinercheque u een gedenkwaardige avond oplevert. Wij hopen u spoedig te verwelkomen in ons Hotel-Restaurant!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan