Het Wapen van Drenthe

Dinerbon Roden Het Wapen van Drenthe
Adres
Heerestraat 1
9301 AC Roden
Telefoon
050 5019192
Dinerbon Roden Het Wapen van Drenthe
Dinerbon Roden Het Wapen van Drenthe

Hotel en Restaurant Het Wapen van Drenthe is gelegen in het centrum van Roden, vlakbij het winkelgebied én op loopafstand van het bos. Zowel de buurtbewoners, als de toeristen en de zakelijke gasten zijn hier van harte welkom voor een hapje en drankje. Neem ook gerust uw Dinerbon mee, want die wordt hier geaccepteerd als geldig betaalmiddel. U hoeft geen hotelgast te zijn om te komen eten bij Het Wapen van Drenthe, maar leuk is dat natuurlijk wel!

Het restaurant staat bekend om haar vakkundige keukenbrigade, de verse producten en gevarieerde menukaart. Deze kaart wordt regelmatig aangepast aan het aanbod van de seizoen en de lokale leveranciers. Dit alles zorgt er voor dat u altijd een heerlijke verse maaltijd voorgeschoteld krijgt! Bestel een van de heerlijke hoofdgerechten in ruil voor uw Dinercheque. Wat dacht u van een Zuid-Amerikaanse tournedos met pepersaus of gebakken zeetong met remouladesaus? Voor de vegetariërs onder ons is er een gevulde pannenkoek met ricotta, peultjes, pijnboompitten en paprika of een groentepannetje met o.a. pompoen, walnoten en roquefort. Een mooi glas wijn maakt uw bourgondische diner compleet! Wilt u echt weer eens uitgebreid tafelen met uw Dinerbon? Ga dan voor het wisselende maandmenu van vier gangen.

Het Wapen van Drenthe onderscheidt zich met het zonnige terras, met uitzicht op de Brink van Roden. In 2015 is dit terras zelfs uitgeroepen tot het beste terras van Drenthe. Dit geeft echt een extra dimensie aan uw etentje. Geniet van een heerlijk diner onder de terrasverwarming! Reserveer nu en neem uw Dinercheque mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10