Kiprestaurant Piri Piri

Dinerbon Rouveen Kiprestaurant Piri Piri
Adres
Schansweg 2
7954 PK Rouveen
Telefoon
0522 291237
Dinerbon Rouveen Kiprestaurant Piri Piri

Bent u een fervent liefhebber van kip en dus op zoek naar een restaurant waar u met uw dinerbon kunt komen genieten van de lekkerste en meest veelzijdige kipgerechten? Wacht dan niet langer en kom eens een keer langs bij Kiprestaurant Piri Piri. In dit restaurant, dat is gelegen aan de Schansweg 2 in Rouveen, bent u van harte welkom om met uw dinercheque te komen proeven van alle heerlijke kipspecialiteiten die bij Piri Piri worden bereid. Het restaurant ligt op een zeer goed bereikbare locatie vanaf de snelweg en is daardoor onder andere ideaal om heerlijk te eten wanneer u onderweg bent ergens naartoe. Met een goede maaltijd is het vervolg van de reis weer een stuk plezieriger!

De specialiteit van kiprestaurant Piri Piri is onbeperkt Piri Piri. U kunt wanneer u dit gerecht bestelt met uw dinercheque heerlijk en onbeperkt kluiven van halve kippetjes van de grill, in stukjes geknipt en gekruid met o.a. pittige pepers en knoflook. Naast Piri Piri kunt u onder andere proeven van Kip-kerrie van gemarineerd dijvlees met groenten en een milde kerriesaus of van een Boerenlandkip, een halve kip met groentegarnituur en spek. Naast kipgerechten zijn er ook enkele gerechten te bestellen zonder kip, waaronder een heerlijke Satë van de haas, een Sliptong met gamba’s in wittewijnsaus en een vegetarische nasi met linzen, een vegetarische spies en satésaus.

Kom zelf met uw dinerbon proeven van de lekkerste kipgerechten in dit heerlijke kiprestaurant in Rouveen en laat u verassen door dit veelzijdige stukje vlees.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10