Brasserie Vrouwe Swedera

Dinerbon Ruinen Brasserie Vrouwe Swedera
Adres
Westerstraat 84
7963 BE Ruinen
Telefoon
0522 - 471224
Dinerbon Ruinen Brasserie Vrouwe Swedera
Dinerbon Ruinen Brasserie Vrouwe Swedera

Als u een overnachting in het Stobbe hotel heeft geboekt hoeft u niet te vrezen dat u met een lege maag naar bed hoeft. Het restaurant dat bij het hotel hoort, Brasserie Vrouwe Swedera, voorziet hier namelijk als geen ander in. Hier kunt u terecht voor een snelle hap maar u kan ook plaatsnemen als u lekker lang wilt tafelen. Ook met een Dinerbon van Diner Cadeau bent u hier van harte welkom.

Het restaurant is vernoemd naar Vrouwe Swedera, de vrouw van ridder Jan de derde. Alsmede zal het u behandelen alsof u zelf onderdeel van de adel bent. U kunt hier terecht voor een lekker kopje koffie en een gebakje. Daar weten ze u altijd wel in te voorzien. Het is immers van een hoge kwaliteit. Het eten dat u bij de lunch en voor het diner kunt bestellen is van eenzelfde kwaliteit.

Kom snel een keertje een dinertje eten en u zult versteld staan van wat er voor u op tafel wordt getoverd. De specialiteiten van het restaurant zijn lekkere stoofpotjes maar als u geen fan bent van deze heerlijkheden dan bent u ook meer dan welkom om één van de andere gerechten een kans te geven. Elke dag staan er nieuwe dag gerechten op de kaart, u wordt dan ook verwend met een maaltijd die wordt klaargemaakt met dagverse ingrediënten. Dat is een garantie waar u op aan kunt.

Boek dus snel een overnachting bij De Stobbe en kom genieten van een maaltijd in dit gezellige restaurant. Ook met een Dinercheque van Diner Cadeau bent u een geëerde gast.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10