Herberg De Witte Olifant

Dinerbon Schoonebeek Herberg De Witte Olifant
Adres
Europaweg 132
7761 AL Schoonebeek
Telefoon
0524 532424
Dinerbon Schoonebeek Herberg De Witte Olifant
Dinerbon Schoonebeek Herberg De Witte Olifant
Dinerbon Schoonebeek Herberg De Witte Olifant

Middenin het Drentse Schoonebeek vind je aan de Europaweg 132 Herberg De Witte Olifant. Het opvallende witte pand heeft een dubbele horecafunctie, want naast een plek waar je lekker kunt eten fungeert het ook als een volwaardig 3-sterrenhotel met 13 kamers. De Witte Olifant is een geliefde pleisterplaats voor wandelaars, fietsers en motorrijders die er onderweg graag stoppen voor een hapje en een drankje. Het restaurantgedeelte van de herberg is voorzien van stijlvol houten meubilair zodat het hele jaar door een sfeervolle ambiance ontstaat. Op mooie lente- en zomerdagen kun je er ook op het ruime, afgeschermde terras terecht dat tevens voorzien is van een grote picknicktafel en een aantal loungebanken. Aan de voor- en zijkant van het pand zijn volop gratis parkeerplekken te vinden waar je je auto probleemloos kwijt kunt. Herberg De Witte Olifant is op maandag en dinsdag gesloten. Van woensdag tot en met vrijdag kun je er van half 5 ‘s middags tot 11 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht, op zaterdag van 12 uur ‘s middags tot middernacht en op zondag van 12 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds.

Met het oog op de openingstijden van de herberg spreekt het eigenlijk voor zich dat men zich met het culinaire aanbod uitsluitend op dinerende gasten richt. Wat dat betreft kun je er natuurlijk wel van een a la carte menu in 3 volledige genieten. Aan verschillende keuzemogelijkheden is er bij De Witte Olifant overigens geen gebrek. Zo kun je als voorgerecht bijvoorbeeld voor één van de vier verschillende soepen gaan, maar ook smikkelen van visrisotto met inktvis en garnaal, crème brulee van geitenkaas of mousse van witte asperges met ham van het grasvarken. Voor wat betreft het hoofdgerecht is er keuze uit diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten en het nagerecht bestaat uit ijs of gebak. Ben je dol op culinaire verrassingen? Ga dan voor het wekelijks wisselende 3-gangenmenu dat de chef-kok voor zijn gasten samenstelt. De Witte Olifant heeft tenslotte ook aan kleine smikkelaars gedacht, want voor hen prijken er diverse overheerlijke kindermenu’s op de kaart.

Ook aan heerlijk smullen bij Herberg De Witte Olifant komt uiteindelijke een einde. De rekening die je voor je vertrek gepresenteerd krijgt kun je natuurlijk zonder problemen deels of volledig met het saldo van je dinercheque of je dinerbon betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10