De Woudzoom

Dinerbon Spier De Woudzoom
Adres
Oude Postweg 2
9417 TG Spier
Telefoon
0593 - 562645
Dinerbon Spier De Woudzoom
Dinerbon Spier De Woudzoom
Dinerbon Spier De Woudzoom
Dinerbon Spier De Woudzoom

Reserveren met de Diner Cadeaukaart is verplicht.

Als u uw Dinercheque optimaal wilt benutten dan moet u bij Restaurant OP2 van Hotel de Woudzoom zijn. OP2 presenteert u lekkernijen uit de provincie Drenthe en zelf geïmporteerde producten uit mooie culinaire streken elders in de wereld. Ook bij ons bent u met uw Dinerbon van harte welkom!

Dichtbij huis grazen onze eigen runderen van het Blonde d' Aquitaine ras, het Blonde vleesvee dat beroemd is om zijn malse en toch stevige vlees. Verderop, op het Dwingeler veld, loopt het Drentse heideschaap, waarvan het lamsvlees door kenners hoog wordt gewaardeerd. Van een boerderij uit Midden-Drenthe betrekken we de biologische kazen. En ook andere ingrediënten halen we zoveel mogelijk uit de eigen regio. En van dit alles geniet u met uw Dinercheque!

Voor andere specialiteiten keken we wat verder over de grens. Ons homarium herbergt de beste Canadese kreeften uit het heldere water rond Nova Scotia. Verser kunt u kreeft niet op uw bord krijgen. We importeren ook worsten, hammen en kazen rechtsreeks uit Piemonte, de bakermat van een van de rijkste keukens van Italie. 

Voor een tussendoortje of een eenvoudige plate hebben wij een aparte kleine kaart. Ook daarvoor gelden de bovenstaande openingstijden van de keuken.
Tenslotte presenteren we u een uitgebreide wijnkaart, met mooie en betaalbare huiswijnen en een opmerkelijke selectie van Franse grand cru’s en champagnes. In de eigen wijnkelder worden ook proeverijen georganiseerd. Onze deskundige en attente bediening wilt u altijd graag helpen bij het maken van een mooie wijn/spijs-combinatie.  

De gerechten van onze chef kunt u a la carte kiezen of u kunt er zelf een menu mee samenstellen. De menukaart geldt zowel voor lunch als diner. Zien wij u snel? Vergeet uw Dinerbon niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10