Restaurant OP2

Dinerbon Spier Restaurant OP2
Adres
Oude Postweg 2
9417 TG Spier
Telefoon
0593 562645
Dinerbon Spier Restaurant OP2
Dinerbon Spier Restaurant OP2
Dinerbon Spier Restaurant OP2

Bij Restaurant OP2 in het Drentse Spier kunt u met de Dinerbon genieten van ambachtelijke gerechten in een rustgevende sfeer. Het restaurant is namelijk gevestigd aan de rand van het bijzondere natuurgebied Dwingelderveld. Fiets- en wandelpaden, natuurpaden en ruiterroutes bieden u de gelegenheid om de natuur ter plaatse te ontdekken. Daarna kunt u lekker bijkomen bij Restaurant OP2!

Restaurant OP2 presenteert u lekkernijen uit de provincie Drenthe en zelf geïmporteerde producten uit mooie culinaire streken elders in de wereld. Dichtbij huis grazen de eigen runderen van het Blonde d’ Aquitaine ras en iets verderop het Drentse heideschaap. Ook de biologische kazen worden gehaald bij een boerderij uit de buurt. Ze importeren daarnaast ook worsten, hammen en kazen rechtsreeks uit Piëmont, de bakermat van een van de rijkste keukens van Italië. U kunt in ruil voor uw Dinerbon al deze lekkernijen bestellen! Vanaf €32,50 krijgt u een driegangendiner van kwalitatief hoge orde. U krijgt dan drie gangen naar keuze, waarbij u onder andere kunt kiezen voor zeer diverse gerechten: vlees, vis, of een vegetarische variant. Proef het allerbeste van de streek met uw Dinercheque!

Uw diner is pas helemaal compleet met een lekker glas wijn uit de wijnkelder van Restaurant OP2. Als u kiest voor één van de vele Chileense huiswijnen, kunt u ook per glas bestellen. Daarnaast zijn er nog vele pareltjes te vinden uit Frankrijk en Duitsland. Bourgondisch genieten in een oer-Hollandse setting!

Let op: u dient te reserveren wanneer u met uw Dinercheque wilt betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10