De Gaffel

Dinerbon Valthe De Gaffel
Adres
Odoornerweg 1
7872PA Valthe
Telefoon
0591 - 513536
Dinerbon Valthe De Gaffel
Dinerbon Valthe De Gaffel
Dinerbon Valthe De Gaffel

Aan de Odoornerweg in het dorpje Valthe ligt ons mooie restaurant De Gaffel. Restaurant De Gaffel bevindt zich in een Saksische boerderij die gebouwd is in rond 1700. Aan de rand van Valthe ligt de mooie Drentse Hondsrug. Ons restaurant is erg sfeervol en straalt rust uit wat erg aangenaam is voor onze gasten. Wij hebben ook een vriendelijke bediening die u een onvergetelijke tijd zal bezorgen. In het middelpunt van ons restaurant staat een grote ronde open haard die vooral ‘s avonds extra sfeer in het restaurant brengt. U kunt bij ons terecht met uw dinercheque voor een romantisch etentje of voor een zakelijke vergadering. Als gezin bent u ook van harte welkom in ons restaurant en kunt u gebruik maken van uw dinerbon.

Onze keuken wilt de gasten verwennen met verse regionale- en seizoensgebonden producten.
Met uw dinerbon kunt u goed bij ons terecht voor een verassingsmenu met keuze uit 3 gangen tot 6 gangen. Als u allergieën heeft horen wij dat graag van te voren, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wanneer u andere wensen heeft kunt u dit ook altijd aangeven bij het reserveren van uw etentje. Onze verse groenten, fruit en kruiden worden gekweekt in een groente tuin in Diphoorn waar geen gebruik wordt gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en niet-organische meststoffen. Wij vinden het erg belangrijk dat onze gasten eerlijke en biologische gerechten krijgen.

Wij zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag vanaf 18:00 uur en op zondag kunt u bij ons komen lunchen en dineren vanaf 12:00 uur.
Wij hopen u snel te zien met uw Dinercheque of Dinerbon!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews