Adelhof

Dinerbon Vledder Adelhof
Adres
Vledderweg 19
8381 AB Vledder
Telefoon
0521 381440
Dinerbon Vledder Adelhof

Café Restaurant de Adelhof in Vledder

Café restaurant de Adelhof is gelegen op het gelijknamige recreatiecentrum aan de Vledderweg 19. Er is ruime parkeergelegenheid. De Adelhof is natuurlijk een ideale plek om met de kinderen naartoe te gaan. Na heerlijk een dagje ravotten in de speeltuin en het zwembad, kun je met het hele gezin lekker uitrusten en genieten van een heerlijke maaltijd in het café restaurant. Het restaurant heeft een gezellige landelijke sfeer. Het heeft een gedeelte waar de kinderen zich kunnen vermaken met spelen als bijvoorbeeld tafelvoetbal, terwijl ze op het eten wachten. Naast het restaurant is ook een snackhal waar er de speciale kidsbox te verkrijgen is: frites, vruchtensapje, snack en een kleine verrassing. Vergeet niet de dinerbon of dinercheque mee te nemen, want die komt hier van pas!

De Adelhof voor Lunch en diner

Het restaurant heeft een kleine lunchkaart met soep, tosti’s, broodjes, pannenkoeken en salades. De lunch wordt geserveerd van 12.00 uur tot 17.00 uur. De dinerkaart bevat ook heerlijke Hollandse gerechten: een stoofpotje van diverse vissoorten, of een runderstoofpot. Voor de kinderen zijn er speciale kindermenuutjes. Na het diner kun je nog even rustig natafelen met een heerlijke kop koffie. Kies je voor een Irish coffee, French Coffee met Grand Marnier, koffie met Tia Maria of ga je voor een Italiaanse Amaretto? Je ziet, je hebt genoeg keus. Over het afrekenen hoef jij je geen zorgen te maken, want de prijzen bij restaurant de Adelhof zijn zeer schappelijk. Ben je in het bezit van een dinerbon of dinercheque? Dan wordt het afrekenen zelfs leuk.

De Adelhof, ook voor feesten en partijen

Café Restaurant de Adelhof is geopend woensdag tot en met maandag vanaf 12.00 uur ‘s middags. Let op, want de Adelhof is niet het hele jaar door geopend. Het is beste om even van te voren op de website www.adelhof.nl/nl/café-restaurant-adelhof-vledder te kijken. Heb je plannen voor een zakenlunch, bedrijfsuitje, trouwerij of feest? Ook dan kun je bij de Adelhof terecht. Gewoon even bellen: 0521-381440, dan krijg je alle benodigde informatie.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10