Restaurant Wollegras

Dinerbon Weiteveen Restaurant Wollegras
Adres
Ambachtsweg 5
7765 BX Weiteveen
Telefoon
0524 222815
Dinerbon Weiteveen Restaurant Wollegras
Dinerbon Weiteveen Restaurant Wollegras
Dinerbon Weiteveen Restaurant Wollegras

De provincie Drenthe behoort zeker tot één van de mooiste en rustigste provincies van het land. In Drenthe kun je als enigste provincie tegen hunebedden aanlopen en de provincie heeft enkele mooie natuurgebieden. Drenthe is zeker eens de moeite van het bezoeken waard. Neem dan ook je Dinerbon mee om gezellig te eten bij Restaurant Wollegras in Weiteveen. Ook hier geniet je in het restaurant van de fraaie Drentse natuur. Het restaurant heeft een volledig glazen gevel, met directe uitkijk op het natuurgebied Bargerveen. Beter kun je het toch niet krijgen? Heerlijke eten en midden in de natuur. Dit maakt de besteding van je Dinercheque dubbel en dwars waard.

Voor de lunch

Je bent de gehele dag welkom bij Restaurant Wollegras. In de morgen kun je hier al terecht met je Dinerbon, voor een ontspannen kop koffie met gebak. Een ideaal rustmoment voordat je de Drentse heide optrekt. 's Middags kun je hier genieten van een lekkere lunch, onder het toeziend oog van de schapen die over de heide lopen. De lunchkaart bestaat uit mooie kleine gerechten op basis van vooral lokale producten, zoals eitjes uit Weiteveen of schapenkaas, gemaakt van de melk van lokale schapen. Er is ook een keuze uit verschillende soorten salades, geserveerd met desembrood. Maar misschien wil je ook wel eens de kunst van kroketten proeven? Kroketten met de smaken van schaap, garnaal of kaas? Je moet dit zeker eens proberen.

Dineren bij Restaurant Wollegras

Er zijn twee Dinerkaarten. Er is de standaard kaart en de 'vroege vogel dinerkaart'. Deze kaart is enkel geldig voor gasten die al vroeg wensen de dineren, tussen 16:30 uur en 17:30 uur. Het is een kleine kaart, met voorgerechten die je kunt delen, zoals ham, worst en kaas. Daarna heb je de keuze uit drie voortreffelijk bereide hoofdgerechten en drie nagerechten. De eigenlijk dinerkaart, bestaat uit keuzemenu's. Je kiest daarbij voor het Wollegras menu, waarbij vleesgerechten inbegrepen zijn of het groentemenu zonder vlees. Je wisselt hier je Dinercheque in voor een 3-gangenmenu tot een 8-gangenmenu. Het is maar hoeveel honger jij hebt na een dagje Drenthe. Sommige gerechten uit het keuzemenu zijn ook a la carte te bestellen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10