Restaurant de Warrel

Dinerbon Westerbork Restaurant de Warrel
Adres
Beilerstraat 13B
9431GA Westerbork
Telefoon
0593 370334
Dinerbon Westerbork Restaurant de Warrel
Dinerbon Westerbork Restaurant de Warrel

Let op: Gelieve niet meer dan 1 cadeaukaart per tafel besteden.

Aan de bosrand van Westerbork vindt u open keuken restaurant De Warrel. In deze prachtige, sfeervolle setting kunt u genieten van heerlijke gerechten die elke maand wisselen. Zo krijgt u altijd verse en seizoensgebonden maaltijden geserveerd. Geniet met uw dinerbon of dinercheque van een heerlijk verrassend gerecht bij onze openhaard of op onze terras.

Bij ons stelt u uw eigen menu samen. Wandel langs ons buffet en maak uw eigen keuzes. Bij ons vindt u een grote variatie aan gerechten en kunt u onbeperkt genieten van wat wij u te bieden hebben. Met wisselende thema’s, aangepast aan de seizoen zorgen wij altijd voor vernieuwende en verse gerechten. Ons buffet bestaat uit warme en koude vleessoorten, salades, tapas, soepen, koude en warme visgerechten, groenteschotels en garnituren. En als kers op de taart hebben wij ook nog eens een dessertbuffet. Hier kunt u uw eigen ‘grand dessert’ samenstellen. Kortom, jij bepaalt en jij geniet.

Bij ons is er voor iedereen genoeg keuze. Het gevarieerde buffet zorgt er voor dat iedereen tevreden en voldaan naar huis gaat. Geniet van ons sfeervol restaurant aan de bosrand met uw dinerbon of dinercheque. Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10