Restaurant Ruyghe Venne

Dinerbon Westerbork Restaurant Ruyghe Venne
Adres
Beilerstraat 24 a
9431TA Westerbork
Telefoon
0593 331444
Dinerbon Westerbork Restaurant Ruyghe Venne
Dinerbon Westerbork Restaurant Ruyghe Venne

Midden in de schitterende natuur van landelijk Drenthe, omringd door uitgestrekte wandel- en fietspaden, levendige dorpen en bezienswaardigheden, vindt u het gastvrije hotel-restaurant Ruyghe Venne, waarvan het á la carte restaurant dagelijks is geopend voor een heerlijke lunch of een culinair diner met uw dinerbon. Wanneer u in het hotel overnacht ligt het natuurlijk voor de hand om in dit gezellige restaurant te komen dineren, maar ook wanneer u niet in het hotel verblijft bent u met uw dinercheque van harte welkom om te komen proeven van al het lekkers dat de chef de cuisine voor u in petto heeft. U vindt Ruyghe Venne aan de Beilerstraat 24a in de plaats Westerbork, alwaar de keuken iedere dag is geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur.

Bij restaurant Ruyghe Venne kunt u komen genieten van kwaliteit, pure ingrediënten en dagverse producten. De chef werkt graag met producten van het seizoen en de ingrediënten die worden gebruikt zijn vrijwel allemaal afkomstig uit de regio. Op deze manier wisselt de kaart regelmatig en dit geeft u op uw beurt de mogelijkheid om bij ieder bezoek aan Ruyghe Venne met uw dinerbon iets nieuws te ontdekken. Naast de regelmatig wisselende a la carte kaart hanteert De Ruyghe Venne ook een dagelijks wisselend dagmenu. Wat dat is, dat kunt u iedere avond zien in het restaurant zelf, dus dat blijft nog even een verassing!

Bent u benieuwd wat de Ruyghe Venne u allemaal te bieden heeft? Twijfel dan niet langer, neem uw dinercheque mee en breng daarmee een bezoek aan dit gemoedelijke hotel – restaurant in het bosrijke Westerbork.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10