Hegen

Dinerbon Wezup Hegen
Adres
Wezuperstraat 15
7852 TG Wezup
Telefoon
0591-371224
Dinerbon Wezup Hegen
Dinerbon Wezup Hegen
Dinerbon Wezup Hegen

Hotel Hegen is te vinden in het idyllische dorpje Wezup, tussen Emmen en Westerbork in. Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis voor diverse dagtrips en bezoekjes aan bezienswaardigheden. Daarnaast is het ook de ultieme plek om heerlijk te ontspannen onder het genot van een hapje en drankje. Het restaurant van Hotel Hegen accepteert namelijk uw Dinerbon! Iedereen is hier welkom, ook eetliefhebbers de niet in het hotel verblijven. Reserveer nu via de website en vergeet uw Dinercheque niet.

Het keuken- en bedieningsteam van Hotel Hegen staat dagelijks voor u klaar tussen 10:00 en 20:00. In de ochtend kunt u er komen genieten van een bak koffie of thee met iets lekkers, zoals de Drentse wafel met warme kersen en slagroom. In de winter zit u lekker bij de open haard en in de zomer op het ruime terras. U kunt uw Dinercheque zowel besteden aan een lunch als diner. Op de lunchkaart vindt u heerlijke Hollandse klassiekers, zoals mosterdsoep met spekjes en een uitsmijter met ham en kaas. Of wat dacht u van de huisgemaakte ‘’Hegen Gehaktbal’’? Ook in de avond is het goed toeven bij Hegen. Dan kunt u onder andere varkenshaasmedaillons, heilbotfilet en een heerlijke stoofschotel van Drents Weidevlees bestellen.

Naast het a la carte menu wordt er ook een speciaal driegangenmenu van €19,50 geserveerd. Dit bestaat uit een kop soep, hoofdgerecht naar keuze en als dessert een dame blanche, warme appeltaart of een kop koffie of thee met bonbon. Dit menu kunt u ook met uw Dinerbon bestellen!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews